Cetăţean român condamnat în Ungaria, după ce a înghesuit într-o mașină 10 migranți. CUM l-au prins anchetatorii

Judecătoarea Mariana Roşca va primi daune din partea statului/ FOTO: Realitatea.net
Judecătoarea Mariana Roşca va primi daune din partea statului/ FOTO: Realitatea.net

Un cetăţean român, în a cărui autoturism autorităţile maghiare au descoperit zece migranţi sirieni pe care acesta îi trafica, a fost condamnat în Ungaria la 2 ani şi 10 luni de închisoare. Decizia Tribunalului este definitivă, informează realitateadearad.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Pe câți bani cântă la nunți Irina Loghin, în 2024! Suma nu este deloc mică, de ce cere atât

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

S-a rupt lanțul de iubire între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță! „Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

O jurnalistă susține că a fost violată de un fost coleg. El spune că „noi am avut o relație”

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Părinții și copiii sunt așteptați la 1uniFEST, cel mai mare festival de joacă de Ziua Copilului

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Ministerul Energiei: Construcţia unei hidrocentrale cu acumulare prin pompaj la Porţile de Fier III ar putea avea un impact semnificativ asupra mediului şi navigabilităţii

Actual

Florian Coldea
Echipa Realitatea, filată în timp ce îl aștepta pe Coldea. Personaje îmbrăcate în civil stau de planton la vila lui Coldea - VIDEO
Echipa Realitatea a fost filată în timp ce îl aștepta pe Coldea la vila sa de lux, acolo unde paza este sporită, personaje îmbrăcate în civil stau de planton și intimidează jurnaliștii.

Ministerul Afacerilor Externe
MAE anunță că toţi cei şase cetăţeni români care solicitaseră sprijin pentru evacuare au părăsit Noua Caledonie
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunţat, sâmbătă, că toţi cei şase cetăţeni români care solicitaseră sprijin pentru evacuare au părăsit Noua Caledonie, cu diferite curse aeriene.

Adolescenta disparuta in Teleorman
Adolescentă de 14 ani din Teleorman, căutată de poliţişti şi dată în urmărire naţională după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors
O adolescentă în vârstă de 14 din comuna Olteni, judeţul Teleorman, este căutată de poliţişti, fiind dată în urmărire naţională, după ce a plecat de acasă vineri seară şi nu s-a mai întors până în prezent.

Accident autospeciala SMURD
Accident grav în Timiș între un autoturism și o autospecială pentru SItuații de Urgență care mergea la o intervenție
Un autoturism şi o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Recaş, judeţul Timiş, au fost implicate, sâmbătă după-amiază, într-un accident rutier produs la Recaş. Şase bărbaţi din autospecială au fost răniţi, trei dintre aceştia având suspiciuni de fracturi şi traumatisme. De asemenea, a fost rănit şoferul autoturismului, toţi şapte fiind transportaţi la spital.

Social

Generaul Coldea, unul dintre "specialii" țării. Ce pensie încasează de la stat vârful de lance al Statului Paralel
Generaul Coldea, unul dintre "specialii" țării. Ce pensie încasează de la stat vârful de lance al Statului Paralel
Generalul Florian Coldea este unul dintre pensionarii speciali ai țării noastre și încasează sume uriașe în fiecare lună! Potrivit informațiilor din spațiul public, acesta ar încasa aproximativ 30 de mii de lei,asta în condițiile în care, pensia medie în sistemul public, abia depășește pragul de 2.200 de lei. Între timp, ultima sa declarație de avere publicată arată și ce venit obținea în fruntea instituției.

Bărbatul suspectat că şi-a ucis nepoata de 8 ani a fost prins în apropierea locuinţei. Polițiștii au tras focuri de armă / Foto: Inquam Photos
Crimă Botoșani. Bărbatul suspectat că a ucis-o pe fetița de 8 ani a fost prins cu focuri de armă. Legătura halucinantă dintre victimă și ucigaș
Un bărbat de 32 de ani, din judeţul Botoşani, suspectat că a ucis-o pe fata de 8 ani - dispărută dintr-o localitate din judeţul Botoşani și găsită decedată la marginea satului - a fost prins în apropierea locuinţei sale. Pentru reținerea sa, polițiștii au tras două focuri de armă în plan vertical. Șocant este că fata este nepoata criminalului.

O maşină a avariat o conductă de gaze, la intrarea în Băile Olănești! Există scurgeri de gaze: a fost emis RO-Alert/ISU Vâlcea
O maşină a avariat o conductă de gaze, la intrarea în Băile Olănești! Există scurgeri de gaze: a fost emis RO-Alert
Un mesaj RO-ALERT a fost emis, sâmbătă, în satul Valea Cheii, la intrarea în staţiunea Băile Olăneşti, după ce un autoturism a intrat într-o conductă de gaze şi a avariat-o. În zonă au fost sesizate pierderi însemnate de gaze. Traficul pe DN 64 este oprit.

18.000 parfumuri contrafăcute, în valoare de peste 4 milioane euro, depistate în Portul Constanța FOTO
18.000 parfumuri contrafăcute, în valoare de peste 4 milioane euro, depistate în Portul Constanța FOTO
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu inspectori de la Biroul Vamal de Frontieră Constanţa au descoperit în Portul Constanţa 18.000 parfumuri, în valoare totală de 4.000.000 euro, bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute.

Local

Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
O tragedie fără margini a avut loc la Timișoara, după ce o tânără de doar 17 ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit. Moni, așa cum îi spuneau prietenii, se afla într-o mașină alături de un prieten de 19 ani, care tocmai obținuse permisul și primise recent mașina cadou de la părinți.

Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta animalele de companie
Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta prietenii blănoși
Cei care au avut o relație specială cu animalele lor de companie știu că pierderea acestora poate fi la fel de devastatoare ca și pierderea unei persoane dragi. În România, există un loc special în care oamenii își pot conduce animalele pe ultimul drum și pot să le comemoreze într-un mod unic și plin de respect.

Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea
Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea. Ana Maria a fost abuzată sexual, deși era însărcinată în 7 luni
Apar detalii înfiorătoare în cazul tinerei gravide care a fost ucisă cu bestialitate de un polițist în Republica Moldova. Mama fetei rupe tăcerea și face dezvăluiri șocante. Se pare că Ana Maria ar fi fost violată de călăul ei care a supus-o la chinuri groaznice. Mai mult, familia bănuiește că bărbatul ar fi avut o legătură și cu iubitul Anei și că aceștia ar fi lucrat împreună la penitenciar. 

Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală
Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală. Imagini revoltătoare
Oamenii din Târgu Jiu sunt revoltați și acuză că mai multe lucrări din acest municipiu au fost făcute în batjocură. Recent, străzile orașului au fost asfaltate, însă la scurt timp după reabilitări au apărut denivelări pe șosea. 

Ultimele stiri

Război în Ucraina / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 822: SUA va trimite un nou pachet de asistenţă militară pentru Kiev. Vizită crucială a lui Blinken în Rep.Moldova- LIVE TEXT
Ucraina a ajuns în ziua cu numărul 822 de război.

Senatoarea Gabriela Firea
Dezbaterea Femei pentru femei, organizată de senatoarea Gabriela Firea: doamnele care au reușit în afaceri, sport, politică, jurnalism sau administrație
Femeile de succes din România din domenii precum afaceri, sport, politică, jurnalism sau administrație au participat la dezbaterea Femei pentru femei, organizată de senatoarea Gabriela Firea, unde au împărtășit din experiențele lor.

Andrei Baciu
PNL Sector 3 ridică problema siguranței cetățenilor din stațiile de autobuz. Semnalul transmis de liberalul Andrei Baciu
Andrei Baciu și Sebastian Burduja trag un semnal de alarmă în privința pericolelor din stațiile de autobuz neprotejate din Capitală.

Zilele orasului Medias
Festivitățile organizate de zilele unui oraș din țară au fost anulate de Biroul Electoral. Care este motivul
Biroul Electoral de Circumscripţie (BEC) al municipiului Mediaş a decis anularea Zilelor Mediaşului, care erau programate să aibă loc în perioada 31 mai - 2 iunie, iar primarul liberal, candidat pentru un nou mandat, Gheorghe Roman, a anunţat sâmbătă că va contesta decizia la Biroul Electoral Judeţean (BEJ).



Vezi emisiunile Realitatea Plus