Accident grav! Bărbat prins sub un tractor răsturnat, în județul Constanța

Accident grav! Bărbat prins sub un tractor răsturnat, în județul Constanța
Accident grav! Bărbat prins sub un tractor răsturnat, în județul Constanța

Accident grav produs în această dimineață la silozul din localitatea Comana, judeșul Constanța. Victima este un bărbat care a fost prins sub un tractor răsturnat, relatează realitateadeconstanța.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Cât de des se udă gazonul primăvara și la ce oră. Greșeala pe care mulți români o fac

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ancuța Popoviciu șochează din nou! Judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu a întrebat-o pe mama Robertei dacă a fost la înmormântarea fiicei sale

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova: Numeroși cetățeni, adunați în Piața Marii Adunări Naționale, la evenimentele organizate de Ziua Europei

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Mai multe evenimente din weekend deviază liniile 100, 203 și 205

Actual

Un bărbat a fost lovit mortal de tren la intrare în gara Medgidia
Un bărbat a fost lovit mortal de tren la intrare în gara Medgidia. Traficul feroviar a fost blocat în zonă în urma accidentului
Un accident mortal a survenit în jurul orei 16:55 în stația de cale ferată Medgidia, unde mecanicul trenului R 8652 a anunțat că o persoană a fost accidentată pe linia de cale ferată, la ieșire din stația Medgidia.

Peste 130 de persoane au fost afectate de întârziere
Probleme tehnice pe Aeroportul din Iași. O cursă spre Roma, amânată
Probleme tehnice pe Aeroportul din Iași. O cursă care urma să decoleze spre Roma a revenit la sol, din cauza unor probleme. 

Două trenuri s-au ciocnit frontal pe un pod, în Agrentina. Foto: Profimedia
Catastrofă feroviară în Argentina: Două trenuri s-au ciocnit frontal pe un pod, zeci de persoane rănite
Circa 30 de persoane au fost rănite şi au fost spitalizate vineri, două dintre ele în stare gravă, după ce un tren de navetişti a intrat în coliziune cu un tren de întreţinere a căilor ferate în capitala Buenos Aires, au anunţat serviciile de urgenţă argentiniene

Aplicația eDac a dus la detectarea multor fugari
Român dat în căutare în trei țări, prins în Caraş-Severin, cu ajutorul aplicație Schengen care i-a băgat în sperieți pe fugari
Un român dat în urmărire internaţională pentru infracţiuni comise în trei țări ale Uniunii Europene a fost identificat de către jandarmi cu ajutorul aplicaţiei eDAC. Aceasta conţine informaţii existente în bazele de date care aparţin autorităţilor române şi statelor din spaţiul Schengen. Bărbatul este acuzat de comiterea a 16 infracţiuni, inclusiv deţinere ilegală de arme de foc.

Social

România făcea notă discordantă față de reglementările europene
Regimul armelor, MODIFICAT. Cine nu mai are dreptul să dețină pistol sau pușcă?
Persoanelor inculpate pentru fapte penale săvârșite cu intenţie nu vor mai avea dreptul de a deține arme de foc, iar dacă au deja permis, nu li se va mai prelungi. Modificarea apare într-o ortodonană de urgență adoptată joi de Guvern, pentru modificarea regimului armelor şi muniţiilor.

Găselnița românilor pentru a păcăli automatele sistemului de reciclare
Găselnița românilor pentru a păcăli automatele sistemului de reciclare SGR
Nici nu a fost implementat bine Sistemul de Garanție-Returnare (SGR) că românii au găsit deja o modalitate să păcălească automatele. Un videoclip cu metoda inedită face valuri pe rețelele de socializare, iar utilizatorii, dornici să scoată un ban în plus fentând aparatele de reciclare, cer informații suplimentare cu privire la funcționarea trucului. 

Microbuz implicat într-un accident pe DN 2A, în județul Ialomița. O persoană a ajuns la spital / Foto: Inquam Photos
Microbuz implicat într-un accident pe DN 2A, în județul Ialomița. O persoană a ajuns la spital
Un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz a avut loc, vineri după-amiază, pe DN 2A, în localitatea Stejaru, din județul Ialomița.

Încălzirea centralizată, marea problemă a Bucureștiului. Foto/Profimedia
Termoficarea din București, tot în aer. Termoenergetica - datorii la ELCEN de 1 miliard de lei
Termoficarea, veriga slabă a Bucureștiului și subiectul preferat de politicieni în campania electorală, rămâne și pe viitor în aer. Asta pentru că, în continuare, Termoenergetica are datorii la ELCEN. Mai precis, un miliard de lei.

Ultimele stiri

Sprititele sunt etxtrem de incinse, pe fondul prezenței Israelului în finală
Gafă la televiziunea publică din Italia. A publicat din greșeală rezultatele votului național la Eurovision
Gafă uriașă la televiziunea publică RAI 1 din Italia. Postul a publicat, după semifinală de joi, rezultatul votului exprimat de italieni, ceea ce contravine regulamentului. Eroarea a stârnit comentarii și pentru că piesa favorită a italienilor s-a dovedit a fi cea prezentată de Israel, țară a cărei prezență în concurs este intens criticată, inclusiv prin mari mitinguri în Suedia.

Lucian Bode
Lucian Bode: 20% din tot ce a însemnat fonduri europene au fost atrase în guvernul lui Nicolae Ciucă
Lucian Bode a fost prezent la ceremonia de lansare a candidaților în Bistrița Năsăud. În cadrul acesteia, fostul Ministru al Afacerilor Interne a ținut un discurs în care a punctat realizările liberalilor în ultima perioadă și a prezentat obiectivele cu care PNL pornește în lupta electorală.

Matei Ștefănescu, candidatul AUR la Primăria sectorului 4
Discurs îndrăzneț al candidatului AUR pentru Primăria Sectorului 4. Matei Ștefănescu preia inițiativa și devine principalul contracandidat al lui Daniel Baluță
Discurs îndrăzneț al candidatului AUR pentru Primăria Sectorului 4. Matei Ștefănescu preia inițiativa și devine principalul contracandidat al lui Daniel Baluță. În cadrul evenimentului AUR pentru București, desfășurat la Hala Laminor în prezența a peste 2.000 de membri și simpatizanți, Matei Ștefănescu a criticat unele dintre cheltuielile excesive și inutile ale Primarului Daniel Băluță și a prezentat totodată proiectul său pentru transformarea Sectorului 4 și a sudului Bucureștiului în principalul pol de dezvoltare economică a României: 

Procesul de recalculare este aproape de final
Șeful Casei de Pensii a făcut anunţul aşteptat de milioane de pensionari. Formularele au fost trimise la Monitorul Oficial
Veşti bune pentru milioane de pensionari. Daniel Baciu a anunţat că procesul de recalculare a pensiilor se află pe final şi a oferit graficul care va fi finalizat cu primirea noilor taloane.

Sondaj Realitatea 1/2

Accesează categoria Sondaj Realitatea din MENIU si vezi rezultatele LIVE.

Cu cine vei vota la Primăria Capitalei?

Sondaj Realitatea 2/2

Accesează categoria Sondaj Realitatea din MENIU si vezi rezultatele LIVE.

Cu cine vei vota la Sectorul 5?



Vezi emisiunile Realitatea Plus