La ora 1.00 noaptea, în toate intersecţiile din Bucureşti se putea circula, iar primarul a estimat că până la ora 6.00 dimineaţa normalitatea circulaţiei a fi asigurată în proporţie de 85-90%. Operaţiunile de intervenţie se vor concentra pe degajarea acelor artere pe unde trec rutele de trasport în comun.
Din fericire, spitalele nu au înregistrat nicio victimă a furtunii. Sorin Oprescu a mai menţionat că toate structurile primăriei, ale RATB şi ale RADET au intervenit pentru a degaja căile de acces şi principalele artere rutiere ale Capitalei.
Sorin Oprescu a precizat că, de departe, cel mai afectat sector a fost sectorul 1 al Capitalei. În acest sector, 27 de străzi au fost avariate. În sectorul 2, numai 19 străzi au fost avariate de furtună, iar restul sectoarelor nu au avut atât de mult de suferit (nouă străzi în sectorul 3, patru străzi principale în sectorul 4 şi câteva străzi avariate în sectoarele 5 şi şase).
În urma furturnii, trei conducte aeriene de gaze au fost secţionate, dar, potrivit informaţiilor deţinute de primar, toate cele trei au fost deja reparate. El a mai precizat că foarte mulţi copaci, multe panouri publicitare şi chiar antene parabolice de patru metri au fost dărâmate de furtună sau hiar aruncate în mijlocul unor străzi.
În total au fost înregistrate 425 de sesizări. Apa Nova a intervenit în sectorul 5 pentru a rezolva o inundaţie pe strada Luptătorii Antifascişti şi va interveni şi în cazul altor două străzi unde au fost sesizate inundaţii. Primarul a mai declarat că şi în Parcul Herăstrău şi în Parcul Tineretului furtuna a provocat pagube, dar acestea nu vor putea fi evaluate decât la venirea dimineţii, operaţiunile de intervenţie concentrându-se pe străzi şi la gurile de metrou.