Premiul cel mare la proba "Advertising" a fost câştigat de echipa "Moartea domnului Rădulescu", compusă din Raluca Diaconu, Alina Marin, Oana Cazan, Ioana Crăescu şi Adrian Rădulescu. Toţi cei cinci tineri sunt absolvenţi ai Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, iar în prezent fac master în domeniul comunicării, publicităţii şi relaţiilor publice.
Ca în fiecare an, cea mai mare concurenţă la Olimpiadele Comunicării s-a înregistrat la proba de Advertising - 49 de echipe înscrise în competiţie, dintre care doar zece au ajuns în finală.
Echipa "Bigger Heads", care a avut de rezolvat brief-ul dat de Adriana Săftoiu, a câştigat premiul întâi la proba "Comunicare Politică". Cei cinci tineri din echipa "Bigger Heads" sunt Andrei Iordache, Andrei Vlăducu, Aurelia-Valentina Ivan, Nicolae Biea şi Oana Borş. Provocarea pe care le-a lansat-o Adriana Săftoiu a fost realizarea unei campanii în urma căreia numele şi imaginea ei să fie asociate cu cele ale unui susţinător activ al introducerii obligativităţii votului.
Echipa "PRchers", cea care a lucrat pentru "clientul" Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), s-a clasat pe locul întâi la proba Comunicare Instituţională. Miruna Meiroşu, Alexandru Costin Mareş, Andra Maria Mociofan, Corina Mădălina Munteanu şi Ioana Cucu sunt cei cinci tineri care au primit ca brief de la ANAT provocarea de a face o campanie care să ducă la creşterea numărului de turişti pe litoral.
Echipa "5O'clockTeaM", care s-a ocupat de provocarea lansată de Kaspersky Lab (producător şi distribuitor de sisteme de securitate pentru PC), a câştigat marele premiu la proba "Relaţii Publice". Roxana Simona Condruţ, Anca-Elena Amariei, Bianca Coman, Carmen Rusu şi Daniela-Gabriela Anton sunt cei cinci tineri care au avut de făcut, pentru Kaspersky Lab, o campanie de informare a părinţilor privind necesitate unor aplicaţii de filtrare (control parental) a conţinutului internet/TV online şi restricţionarea accesului copiilor la programele neadecvate vârstei lor.