Clienţii vin atrași de bucatele cu gust divin ale lui Geza, pentru că le gătește după rețete numai de el știute. La prima vedere, spui că sunt mâncăruri obișnuite. Fie că sunt aperitive, fie că face bogracioși, adică un fel de gulaș de prin partea locului, fie că frige un vițel la proțap sau că trântește o friptură de ied la cuptor. Numai că atunci când guști, îți dai seama că nu oriunde mănânci așa ceva.
Or fi condimentele, ne întrebăm, sau cât lasă bucatele să forfotească pe plită? Până acum, nimeni nu a reușit să fure vreo rețetă de-a lui Geza. Nici chiar pe cele mai simple.
De 20 de ani, oameni numai unul și unul i-au trecut pragul. Vlăstare de viță nobilă sau politicieni, cu toții au rămas uimiți de ce iese din mâinile lui Geza. Printre oaspeţi au fost Traian Băsescu, Crin Antonescu, Gabriel Liiceanu, Horia Patapieici şi Casa Regală, de mai multe ori.
Nea Geza are însă și altele cu care se mândrește. Vinurile. Cu savoare proaspătă și fină sau ceva mai grele, numai bune la o friptură, licorile stau pitite, de ani buni, în întunericul și răcoarea pivnițelor. Camera de pivniţă are 300 de ani şi majoritatea butoaielor sunt pline.
Vinurile i-au dus faima prin toate colțurile lumii. Vin și tot revin la nea Gezo turiști din Japonia, Canada, Australia sau Germania. E o plăcere pentru ei să înnopteze aici, în camerele vechi şi răcoroase.
O noapte în mijlocul podgoriilor de la Miniş costă 160 de lei de persoană. Bucatele şi vinurile nu au însă preţuri pentru oricine.