Uleiuri esențiale pentru eliminarea paraziților
Unul dintre cele mai recomandate uleiuri care ajută la eliminarea paraziților este uleiul de cimbru care are efecte vermifuge. Pot fi consumate câteva picături din acest ulei, aproximativ cinci, în amestec cu puțin ulei de măsline. Se bea în fiecare dimineață timp de o lună, dimineața și seara înainte de masă.
Ceaiuri pentru eliminarea paraziților intestinali
Ceai de cimbru
Acest ceai are efect vermifug, ajutând la eliminarea paraziților intestinali. Ceaiul se prepară folosindu-se o lingură de cimbru uscat peste care se adaugă 300 ml. apă clocotită. Se lasă la infuzat timp de zece minute și apoi se consumă în timpul mesei. Repetați timp de două săptămâni.
Planta de apartament care purifică aerul din locuință. Împiedica formarea mucegaiului si absoarbe umiditatea
Ceai de pelin
Pelinul are capacitatea de a elimina paraziții intestinali. Pentru ceaiul de pelin aveți nevoie de 20 grame de frunze de pelin și un litru de apă clocotită. Adaugăți frunzele în apa clocotită timp de cinci minute. Se strecoară și se bea cald, de trei ori pe zi. Se pot face și băi de șezut cu acest ceai, pentru a elimina pruritul și a inhiba înmulțirea paraziților în pliurile anale.
Ceai de fenicul
Feniculul are, de asemenea, acțiune vermifuga, utila pentru a completa tratamentul împotriva viermilor intestinali sau pentru a preveni infestarea. Acest ceai îl puteți prepara dintr-o linguriță de semințe de fenicul și o cană cu apă clocotită.
Se pun semințele în apa clocotită și se lasă timp de opt minute. Se bea după mese. Acest ceai ajută și digestia.
Usturoi pentru paraziți intestinali
Usturoiul este cunoscut pentru efectul său vermifug. Acesta ajută la eliminarea viermilor intestinali și poate fi consumat crud, ideal sub formă de mujdei sau chiar ulei de usturoi pe care-l puteți prepara simplu.
Ingrediente:
- 500 ml ulei de măsline;
- 3 căței de usturoi, decojiti;
Mod de preparare:
Într-o borcan de sticlă se pun cățeii de usturoi decojiți și ușor zdrobiți, apoi se adaugă uleiul și o ramură de rozmarin. Se închide ermetic cu capacul și se păstrează într-un loc uscat, fără umiditate, timp de cel puțin zece zile. Utilizați acest ulei pentru gătit, dar cel mai bine consumați-l crud adăugat în salate.
Remedii împotriva mahmurelii. Cum îți revii repede după o beție cruntă
Hrean pentru eliminarea paraziților
Hreanul are și el efect vermifug astfel că, poate fi consumat ras și cu oțet pe el dar, din hrean se poate prepara și ceai, însă, pentru acesta veți folosi frunzele, nu rădăcina. Aveți nevoie de un litru de apă și patru frunze de hrean uscate. Apa fiartă se adaugă peste frunze și se lasă la infuzat timp de cinci minute. Se beau câte două căni pe zi din acest ceai.
Semințele de dovleac
Și aceste semințe sunt foarte bune în lupta cu paraziții intestinali. Aveți nevoie de aproximativ 50 de semințe crude de dovleac pe care le veți pisa și amesteca cu lapte și miere. Veți amesteca bine aceste ingrediente și veți obține o pastă din care veți consuma câte o lingură dimineață, înainte de masă, pentru o perioadă de aproximativ o luna de zile.
Remedii rapide pentru calmarea înțepăturilor de insecte. Cum poți stopa iritația și înlătura disconfortul
Lapte cu mentă
Acesta este un alt remediu naturist recomandat pentru a scăpa de paraziții intestinali. Pentru prepararea acestuia aveți nevoie de câteva tulpinițe de mentă cu frunze verzi și 100 ml. de lapte și o lingurița de miere. Veți fierbe laptele cu menta apoi veți lăsa la răcit și veți adăuga mierea. Trebuie consumat cu o oră înainte de prima masă a zilei. Această doza trebuie să vă ajungă timp de șapte zile. Apoi repetați procedeul alte șapte zile.
Așadar, eliminarea paraziților cu bicarbonat este posibilă, dar pe lânga aceasta metodă mai exista numeroase altele la îndemâna oricui, asta dacă nu vreți să apelați la tratamentele medicamentoase.
sursa Diva Hair