La Adunarea Generală au fost prezenți 90,01% dintre creditori. Dintre aceștia 60,35 la sută au votat împotriva modificării planului de reorganizare și doar 29,66 % au fost de acord cu propunerea acționarului majoritar al clubului.
Conform surselor AGERPRES, votul hotărâtor l-a avut ANAF-ul, creditor principal cu 54,46% din creanțe (9.670.065 lei), care nu a fost de acord cu prelungirea planului. Printre cei care au votat împotrivă se numără și foști jucători și antrenori ai clubului Rapid precum Viorel Moldovan, Sandu Tăbîrcă, Cristian Săpunaru, Daniel Niculae sau Octavian Abrudan.
De partea cealaltă, au fost de acord cu prelungirea acționarul Valerii Moraru și compania sa Azuga Waters.
Actualul plan de reorganizare din cadrul dosarului de insolvență al clubului Rapid, confirmat în 28 martie 2014 de Tribunalul București, este valabil până în luna mai a anului 2017. Modificările dorite de acționariatul clubului se refereau la prelungirea cu un an a planului de reorganizare, până în luna mai 2018, schimbarea organigramei, reeșalonarea datoriilor curente, angajarea unui lot de maximum 25 de jucători noi, externalizarea serviciului de vânzare bilete și spațiu publicitar.