LUCIAN BUTE. Verdict TERIBIL pentru LUCIAN BUTE

Friday, 31 January 2014, 11:52, Sursă: REALITATEA.NET

LUCIAN BUTE. Fostul campion mondial la box Eric Lucas a declarat că LUCIAN BUTE va putea să depăşească blocajul mental, cu ajutorul psihologilor sportivi şi susţinerea anturajului său, însă va fi dificil. LUCIAN BUTE a fost învins, pe 19 ianuarie, la Montreal de Jean Pascal.

LUCIAN BUTE. Eric Lucas, preşedintele clubului canadian InterBox, la care este legitimat LUCIAN BUTE, crede că pugilistul român ar putea reveni în top.

"LUCIAN BUTE a avut un blocaj, nu mai e nimic de spus. Mental, ceva nu a mers. A spus-o şi el după meci, nu putea să lovească. Sunt dezamăgit, eram convins că va câştiga. Cu ajutorul psihologilor sportivi şi susţinerea anturajului său, LUCIAN BUTE va putea trece peste asta, dar la nivelul său va fi dificil. Însă nu am nicio îndoială că LUCIAN BUTE are talentul necesar pentru a reuşi", a spus Eric Lucas.

"Contrar celor spuse de unele persoane, LUCIAN BUTE a avut mereu adversari foarte buni. Însă Carl Froch a fost extrem de puternic fizic şi tehnic", a mai spus Eric Lucas.

LUCIAN BUTE a fost învins la puncte de Jean Pascal, la 19 ianuarie, într-un meci contând pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea. La 26 mai 2012, LUCIAN BUTEa suferit prima înfrângere la profesionişti, în faţa britanicului Carl Froch, şi a pierdut centura IBF.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: ALTE SPORTURI