IMAGINI ŞOCANTE de la ACCIDENTUL TRAGIC în care a murit MAICON

Sunday, 09 February 2014, 10:20, Sursă: REALITATEA.NET

Maicon Pereira de Oliveira, atacantul brazilian al lui Sahtior Donetk, a murit, sambata, la varsta de 25 de ani, in urma unui tragic accident rutier.

Presa din Ucraina a facut publice primele imagini de la locul accidentului. Masina in care se afla Maicon a fost distrusa in proportie mare in urma impactului.

Maicon a suferit un accident rutier in Donetk si n-a avut nici o sansa de supravietuire.

"A fost un fotbalist talentat si un om deschis si prietenos. Maicon iubea viata si stia cum sa faca lucruri pozitive. Tragic si fara rost, moartea a luat dintre noi o persoana minunata. Maicon avea doar 25 de ani", se arata intr-un comunicat de presa al clubului Sahtior Donetk.

Maicon Pereira de Oliveira a jucat pentru Steaua in returul editiei de campionat 2010-2011. Chiar daca a marcat de 3 ori in 6 meciuri de campionat si i-a impresionat pe fani, Maicon nu a fost cumparat definitiv de la Volin Lutk. Revenit in Ucraina, Maicon a ajuns la Sahtior Donetk, echipa lui Mircea Lucescu. maicon a fost imprumutat la Zoria si Illichivets.

Maicon a suferit un accident rutier in Donetk si n-a avut nici o sansa de supravietuire, anunta site-ul oficial al lui Sahtior Donetk.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage