EXCLUSIV | Raț e categoric: ”Nu este ceea ce ne dorim!”

Sunday, 20 October 2019, 19:02, Sursă: REALITATEA.NET

Răzvan Raț, fost căpitan la echipa națională, a analizat situația ‘tricolorilor’ în preliminariile EURO 2020, în cadrul emisiunii ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea TV. Fostul fundaș este convins că selecționerul Cosmin Contra nu are la dispoziție mulți jucători de mare valoare.

România este pe locul trei în grupa de calificare la Campionatul European de anul viitor, cu două runde rămase de jucat. ‘Tricolorii’ au nevoie de o victorie cu Suedia, pe Arena Națională, și de un egal în Spania.

„Am avut rezultatul în mână, puteam să plecăm cu trei puncte după acest meci (n.a. – cu Norvegia). La momentul ăsta, ne interesează doar rezultatele, mult mai puțin important cum obținem aceste rezultate. Cred că problema noastră e că n-am putut să conservăm un rezultat.

Trebuie să recunoaștem că România nu este ceea ce ne dorim. În plus, toți suporterii fac comparație cu generațiile trecute, care au făcut performanță. Din punctul de vedere al selecției, Cosmin Contra este cel care răspunde și care explică de ce a convocat un jucător sau altul.”

Citește continuarea pe realitateasportiva.net.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage