EXCLUSIV | Becali i-a lăsat muți pe invitați! Gestul care a șocat

Sunday, 13 October 2019, 14:26, Sursă: REALITATEA.NET

Teodora Becali, fata cea mare a lui Gigi Becali, s-a măritat ieri, iar la nunta de la Palatul Snagov au participat peste 700 de invitați. Finanțatorul FCSB a fost în formă maximă: a dansat, a cântat, a aruncat cu bani în lăutari și a convins câteva cupluri să se căsătorească!

Teodora Becali (24 de ani) s-a căsătorit cu Mihai Theodor Mincu, un tânăr de 28 de ani. Zis și „Prinţişorul din Dobroeşti”, Mihai provine dintr-o familie bogată.

Nunta fastuoasă de la Snagov l-a costat pe Gigi Becali aproximativ 500.000 de euro. Omul de afaceri a avut grijă ca toate lucrurile să se desfășoare conform voinței și principiilor sale, de la meniu până la cei care au cântat.

„Voiam să audă lumea gândurile mele și bucuria față de acest eveniment și față de Mihai (n.a. – mirele)… ce sentimente trăiesc pentru el. Și vreau ca oamenii să audă sentimentele pe care le am față de acest băiat, care este băiatul meu de mai multă vreme, dar din seara asta e și în fața lui Dumnezeu„, a spus Gigi Becali, într-un dialog cu Cătălin Măruță.

Becali i-a luat prin surprindere pe toți după ce a reușit să-i convingă pe câțiva dintre invitați să-și ceară în căsătorie iubitele.

Vezi imaginile inedite pe realitateasportiva.net.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage