CFR Cluj şi-a dat afară antrenorul. UPDATE: L-au convins pe Dan Petrescu să revină

Tuesday, 19 February 2019, 12:52, Sursă: REALITATEA.NET

CFR Cluj a anunţat astăzi că a decis rezilierea contractului lui Antonio Conceicao. În primele 3 etape din acest an, CFR Cluj a remizat cu Hermannstadt și Astra pe propriul teren, 1-1, și a pierdut la Craiova, 0-2. 

UPDATE: Digisport anunţă că oficialii de la CFR l-au convins pe Dan Petrescu să revină pe banca ardelenilor. Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, se află în China și l-a convins pe Dan Petrescu să revină în Gruia. "Bursucul" și-a încheiat conturile cu Guizhou.

Astfel, conducerea ardelenilor a considerat că echipa campioană a avut un start foarte slab de mini-retur şi, în consecinţă, a sacrificat antrenorul. Interimatul va fi asigurat de Alin Minteuan.

"Mulțumim, Antonio Conceicao!

Clubul CFR 1907 Cluj și antrenorul Antonio Conceicao au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului! Îi mulțumim lui Toni pentru munca depusă cu profesionalism în cele 7 luni petrecute pe banca echipei noastre și îi dorim multă baftă în carieră!

Antonio Conceicao a preluat-o pe CFR Cluj în iulie 2018 și a condus-o de pe bancă în 24 de partide, bifând 13 victorii, 7 remize și 4 înfrângeri.

Mulțumim, Antonio Conceicao! Obrigado, Antonio Conceicao", este comunicatul CFR-ului.

Principalii favoriţi pentru înlocuirea portughezului sunt Dan Petrescu, Edi Iordănescu şi Eugen Neagoe.