Iohannis, mesaj de ultimă oră: Pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o Românie fără PSD

Saturday, 12 October 2019, 11:02, Sursă: REALITATEA.NET

S-a dat startul campaniei pentru alegerile prezidențiale pe 2019! Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, pe Facebook, prin care cheamă românii la vot. 

"Adevărata schimbare în România vine prin votul nostru, al tuturor românilor care credem în democrație, libertate, stat de drept, valori pro-europene, modernizare și normalitate", a scris Klaus Iohannis, într-o postare pe Facebook.

Miza alegerilor prezidențiale este foarte mare, scrie președintele. "Prezența la vot în număr mare este esențială pentru a avea, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o Românie fără PSD. Acest lucru ar însemna o victorie pentru normalizarea unei societăți care vrea o schimbare, vrea un nou început, vrea o Românie normală și corectă", spune Iohannis.

"Ca Președinte, am folosit toate instrumentele democratice și constituționale pentru a bloca PSD. Prin intervențiile mele, prin implicarea voastră continuă și prin votul dat pe 26 mai am reușit să menținem România pe drumul său pro-european și democratic.
Am făcut împreună primul pas al unei schimbări care trebuie să continue. Doar prin participare majoră la vot putem să ajungem într-o nouă etapă – în care să construim o majoritate nouă, pro-europeană, care să aducă prosperitate autentică oamenilor și cu care să relansăm România, cu o bună guvernare și cu o resetare a statului în ansamblu. Împreună pentru România normală!", se mai arată în mesajul președintelui.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage