Deputatul care a intrat in greva foamei a dormit în Parlament: Rezist o mie de ani

Thursday, 18 September 2014, 16:48, Sursă: REALITATEA.NET

Deputatul Aurelian Mihai, care a intrat în greva foamei, a dormit, miercuri noapte, în Parlament, într-o sală destinată Comisiei pentru românii de pretutindeni şi a precizat că va rămâne în protest în clădire, arătând că se simte bine şi mental este pregătit să reziste şi o mie de ani, scrie Mediafax.

Aurelian Mihai, deputat neafiliat, fost membru PPDD, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că va continua protestul prin greva foamei pe care l-a început miercuri faţă de ”pasivitatea statului român în privinţa problemelor cu care se confruntă românii de peste graniţe”, arătând că trimite adrese Guvernului şi conducerii Parlamentului pentru un dialog pe tema taxelor consulare mari, numărului mic de consulate şi pentru sprijinirea repatrierii românilor care doresc acest lucru.

”Protestul a început ieri dimineaţă şi voi rămâne atât timp cât este nevoie în Parlament pentru a protesta în greva foamei indiferent de consecinţe. Sper ca mai marii aceastei ţări să dea curs solicitărilor noastre, cei care au experienţa diasporei”, a mai spus deputatul.

El a spus că a mâncat ultima dată miercuri dimineaţă la ora 7.30 o brioşă şi a băut ceai, iar de atunci doar se hidratează.

El a adăugat că va rămâne în clădire, arătând că va pleca doar pentru scurt timp pentru a-şi aduce haine de schimb şi pentru a face un duş.

 

 Mai multe pe Mediafax

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage