Imobilul trebuie să aibă un regim de înălţime de maximum trei nivele, să dispună de holuri, spaţiu de aşteptare pentru cetăţeni, săli de şedinţă - două spaţii, grupuri sanitare, spaţii pentru arhivă. Imobilul trebuie să fie amplasat în zona centrală a oraşului, să poată fi ocupat imediat, să fie racordat la sistemul centralizat de termoficare, cu contorizare, la reţeaua de alimentare cu apă, cu contorizare, la reţeaua de alimentare cu energie electrică, cu contorizare, şi la reţeaua de canalizare, scrie Ziua de Constanța.
Termenul minim de închiriere a imobilului este de 36 de luni, cu posibilitatea de prelungire a contractului cu cel puţin 12 luni. Oferta tehnică va cuprinde: descrierea generală a imobilului de închiriat, descrierea condiţiilor existente la data depunerii ofertei, descrierea amenajărilor şi a dotărilor imobilului, fotografii din interior şi din exterior. Criteriile de evaluare vor fi: oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, caracteristici generale ale imobilului, caracteristici tehnice şi criteriul economic. La negociere vor fi invitaţi toţi ofertanţii care obţin un punctaj cuprins în intervalul: punctaj maxim obţinut de o ofertă, minus zece puncte.
Și atunci se pun întrebările "Chiar era nevoie de un spațiu de birouri?", "De ce era nevoie de un spațiu de birouri", "Decebal Făgădău știe de acum că va câștiga alegerile din 5 iunie?", însă, contactat de Realitatea, primarul interimar al Constanței nu a răspuns la telefon.