Când va fi remaniat Guvernul Dăncilă. Cine pleacă

Friday, 22 March 2019, 08:04, Sursă: REALITATEA.NET

Vicepremierul și ministrul Dezvoltării Regionale, Daniel Suciu, aflat într-o vizită de lucru în județul Mehedinți, unde a inspectat mai multe șantiere de investiții pe PNDL și a semnat mai multe contracte de finanțare, a lăsat să se înțeleagă că Guvernul Dăncilă va fi remaniat înainte de alegerile europarlamentare.

Vicepremierul Suciu spune că remanierea va avea loc  înainte de alegerile europarlamentare, dar numai dintr-un singur motiv: există miniștri actuali care candidează la europarlamentare.

Guvernul Dăncilă a mai fost remaniat în noiembrie 2018. Atunci au plecat din guvern Paul Stănescu, Lucian Șova, Dănuț Andrușcă, Ioana Bran, George Ivașcu, Bogdan Cojocaru, iar Mihai Fifor, ministrul Apărării, și-a dat demisia.

Tot atunci Lia Olguța Vasilescu a fost nominalizată pentru alt minister însă nu a fost acceptată de Klaus Iohannis. Alte două nominaizări au fost de asemnea respinse de președinte. Este vorba de Ilan Laufer și Mircea Drăghici. Ministerul Transporturilor și cel a Dezvoltării au fost conduse de interimari 45 de zile. 

În cele din urmă, PSD a venit cu două noi nominalizări pentru portofolile vacante(Daniel Suciu și Răzvan Cuc), iar președintele a semnat decretele de numire.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage