Băsescu face lista remanierii

Thursday, 11 October 2018, 22:39, Sursă: REALITATEA.NET

Traian Băsescu face lista miniștrilor care trebuie remaniați, pentru că sunt mulți care au pe frunte eticheta de ”idioți”.

Traian Băsescu a afirmat că o problemă a Cabinetului Dăncilă este criza de specialişti de încredere pentru Guvern. Acesta a prezentat şi lista minişrilor pe care i-ar propune pentru remaniere, spunând că pentru Rovana Plumb ar putea fi înfiinţat "un minister al tăiatului frunzei la câini".

"Sunt într-o criză profundă de specialişti în care să aibă încredere. Aici e problema. Dincolo de disputele lor politice ar trebuie să plece din Guvern, Stănescu, Teodorovici, Daea, Dănuţ Andruşcă şi Rovana Plumb. Eventual lui Rovana Plumb poate înfiinţează un minister al tăiatului frunzei la câini, dar discutăm de Ministerului Fondurilor Europene. Nu atragem fondurile UE pentru că toţi aşteaptă de la ministru să le spună prioritatea", a declarat Traian Băsescu, joi seară la postul B1 TV.

În timpul emisiunii, ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a spus că în platou sunt invitaţi "mincinoşi". În replică, Băsescu a afirmat că acesta este "un discotecar" care minte şi un "ministru de Finanţe pericol public".

"La tupeul discotecarului care minte şi care iese ca să-l ungă pe inimioară pe Dragnea şi spune <> şi el împrumută banii aceştia. Un om iresponsabil la care nu am auzit nicio analiză macro-economică. Cred că la durut pe discotecar faptul că ar trebuie remaniat. E un ministru de Finanţe pericol public pentru că nu înţelege nimic, nu înţelege care e responsabilitatea MFP în absorţia fondurilor europene. De asta s-au absorbit zero fonduri UE în Guvernul Ponta (perioadă în care Eugen Teodorovici era ministru al Fondurilor Europene – n.r.)", a adăugat Traian Băsescu.