Autostrăzile PSD. Dăncilă atacă mișcarea ”SIEU”, citând din liderul Liviu Dragnea

Monday, 18 March 2019, 10:43, Sursă: REALITATEA.NET

Viorica Dăncilă nu doar citeşte textele scrise de altcineva. Premierul mai copiază şi ideile şefului de partid. La fel ca Dragnea, şi Dăncilă spune că aceia care cer autostrăzi fac circ. 

Viorica Dăncilă a criticat guvernările precedente care nu au făcut nimic, dar și pe protestatarii care ”fac circ”, o declarație copiată după cea a liderului PSD Liviu Dragnea. 

”Ne preocupă problema cea mai arzătoare pentru industria auto- infrastructura de transport. Am modificat legislația pentru a crește posibilitatea de a dezvolta infrastructura, inclusiv prin parteneriatul public-privat. (...) După atâția ani în care lucrurile au mers cu încetinitorul, guvernul pe care îl conduc a luat în piept această provocare și vom demonstra că se poate. Oamenii au dreptate să fie supărați pentru ritmul în care s-a lucrat în acest domeniu, însă adevărul trebuie spus până la capăt. În guvernările PSD s-au făcut peste 500 de km de autostradă din cei existenți, în alte guvernări au fost 0 km și să nu uităm că ministrul transporturilor din 1999, devenit apoi președintele României, ne explica faptul că România nu are nevoie de autostrăzi, ne ajung drumurile naționale. Ne luptăm de ani buni cu această mentalitate profund greșită, dar și cu o serie de piedici puse parcă intenționat de unii” a susținut Dăncilă la Forumul Industriei Auto.

”Este o problemă esențială pentru dezvoltarea viitoare a României, însă acest lucru nu-l putem rezolva decât punând umărul la acțiune nu făcând circ și declarații politice. Concret, săptămâna trecută au început lucrările la primii km la autostrada din Moldova”, a conchis ea.

Replica lui Ștefan Mandachi la atacul lui Dragnea privind protestul #șîeu

Vineri, Liviu Dragnea l-a atacat dur pe inițiatorul mișcării omul de afaceri Ștefan Mandachi. ”Niște șmecheri, care vezi doamne fac ei un metru de autostradă, la ora 12 au început lucrul de autostradă în Moldova, real. Ei fac circ. Noi facem autostrăzi. Ei țipă. Noi dezvoltăm România”,  a tunat liderul PSD.

Dragnea a mai declarat că omul de afaceri Ștefan Mandachi, care spune că a cheltuit 100 de mii de euro ”pentru acest circ”, ”putea sa-i dea la o casă de copii sau să-i doneze undeva.”

ȘIEU - România vrea autostrăzi // Protestul a făcut înconjurul țării. VIDEO

Întrebat cum comentează atacul lui Liviu Dragnea, președintele PSD, care l-a acuzat că „face circ” și a spus că putea dona unor case de copii banii cu care a construit metrul de autostradă, Mandachi a spus: „Nu vreau să comentez reacția asta: dacă sunt la 2 metri sub pământ nu mai pot să folosesc 100.000 de euro”, a spus Ștefan Mandachi. El făcea referire la faptul că, în lipsa autostrăzilor, pe șoselele din România au loc multe accidente grave, scrie Digi24.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage