Cătălin Măruţă, anunţ bombă despre sarcina Andrei

Tuesday, 24 March 2015, 10:19, Sursă: REALITATEA.NET

Cătălin Măruţă a confirmat zvonurile apărute în presă privind sarcina soţiei sale, Andra, făcând public nu doar sexul copilului aşteptat de cei doi, dar şi data naşterii.

Anunţul oficial a fost făcut de vedeta TV pe pagina sa de Facebook, unde a ataşat şi o fotografie cu Andra însărcinată în 5 luni.

"In iulie, se va naste fiica mea! Da, ati citit bine. Am tacut pana acum, am respectat discretia Andrei, dar azi va spun, cu traditionalul orgoliu patern, ca sotia mea e insarcinata din nou si, spre bucuria lui David, de data aceasta vom aduce acasa o fetita! Am deja o inima in plus, o dragoste in plus!... E un sentiment extraordinar, aproape imposibil de expus in cuvinte!...

Va multumesc pentru ca mereu sunteti alaturi de Andra si de mine!, a scris Măruţă pe Facebook.

La rândul său, Andra a postat şi ea un mesaj pe pagina sa de Facebook, confirmând sarcina şi momentul naşterii:

"Dragii mei, sunt foarte fericita si vreau sa impart cu voi acest lucru... Sunt insarcinata din nou, in aproape cinci luni! Iertare ca nu v-am spus mai devreme, dar cateodata nu sunt in stare sa-mi spun nici mie asa ceva, de teama ca ma voi trezi si voi constata ca totul a fost doar o poveste frumoasa a somnului meu. Dar e adevarat !!! In iulie, fiul meu David va primi cel mai frumos cadou: o surioara !... Va voi mai povesti cum decurge totul, va promit! Si va doresc sa fiti cel putin la fel de fericiti ca mine, toata viata voastra!...", a scris vedeta.