Poliția locală din Târgoviște și-a închis mesageria Facebook din cauza "mesajelor inadecvate"

Wednesday, 16 October 2019, 16:31, Sursă: REALITATEA.NET

Poliția Locală din Târgoviște, instituție aflată în subordinea administrației locale, a decis să închidă mesageria, din pagina de facebook a instituției. Decizia a fost luată ca urmare a avalanșei de „mesaje inadecvate” cu care a fost bombardată pagina instituției, este explicația polițiștilor locali de la Târgoviște.

Prin intermediul unui comunicat de presă, polițiștii locali din Târgoviște anunță că pagina de facebook a instituției are dezactivată mesageria, începând de astăzi (16 octombrie 2019).

Comunicat de presă:

„Având în vedere numărul mare de sesizări primite pe pagina de Facebook (Poliția Locală Târgoviște) a instituției noastre, dar și prin poșta electronică, vă solicităm, în cazul unor reclamații ce necesită intervenția imediată, să apelați Dispeceratul Poliției Locale – 0245/921 și 0785 212 904.

Vă informăm totodată, că începând de astăzi, mesageria paginii de Facebook va fi închisă din cauza multitudinii de mesaje inadecvate primite la diverse ore din zi și din noapte, iar pentru a sesiza abateri de la încălcarea normelor, târgoviștenii sunt rugați să apeleze numerele de telefon mai sus menționate.

Poliția Locală Târgoviște își desfășoară activitatea pentru și în interesul târgoviștenilor, acționând cu promptitudine pentru soluționarea eficientă și rapidă a sesizărilor primite.”

Au transmis cei de la Poliția Locală Târgoviște, prin intermediul unui comunicat de presă.

foto pagină facebook, Poliția Locală Târgoviște

La o căutare rapidă pe pagina de facebook a Poliției Locale Târgoviște se poate observa cu ușurință că nu există, nici mesaje inadecvate, nici solicitări.

Foto– pagină facebook, Poliția Locală Târgoviște (postare luna mai 2019)

Cea mai recentă „solicitare” este din luna mai 2019, când un târgoviștean solicita parola de intrare în oraș, la deja celebrul miting al PSD, de la Târgoviște, în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, atunci când șoferilor, ce intrau în Târgoviște, l-i se solicita o parolă, de către polițiști, pentru a fi lăsați să pătrundă în oraș cu mașinile.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage