Natural: Aceasta este metoda tradițională care folosește drojdia naturală din fructe. Îți recomandăm să folosești oțet de mere obținut prin fermentare naturală, deoarece este un aliment sănătos care oferă numeroase beneficii.
Drojdii selecționate: Producătorii adaugă diferite tipuri de săruri și produse în oțet și îl pasteurizează. Drept urmare, oțetul își pierde o mare parte din proprietățile sale medicinale.
Cum spuneam oțetul de mere ajută la slăbit într-un mod sănătos. Nu trebuie să vă înfometați și nici să renunțați la satisfacerea poftelor alimentare.
Iată cele mai bune rețete de oțet cu mere care vă pot ajuta la slăbit:
Rețetă oțet de mere cu miere. Cum preparați și cât de des să beți
Ingrediente:
– 1 cană de apă călduță
– 1 lingură de oțet de mere
– 1 lingură de miere organică
Amestecați o lingură de oțet de mere cu miere și adăugați apă călduță, nu fierbinte. Consumați băutura de trei ori pe zi, înainte de mesele principale.
Rețetă oțet de mere, lămâie și ghimbir tonic
Oțetul de mere, în combinație cu ghimbirul, stimulează metabolismul și contribuie semnificativ în procesul de topire a kilogramelor în plus. Acest mix întărește sistemul imunitar și ține la distanță gripa. Dimineața e cel mai bun moment pentru a consuma această băutură.
Ingrediente:
– o linguriță de oțet de mere
– sucul unei jumătăți de lămâie
– o linguriță de ghimbir măcinat
– o linguriță de miere (opțional)
Amestecați toate ingredientele, apoi lăsați-le la frigider timp de 30 de minute. Consumați băutura dimineața, cu aproximativ treizeci de minute înainte de micul dejun.
Rețetă de oțet de mere și scorțișoară
Ingrediente:
– o linguriță de praf de scorțișoară
– o linguriță de miere
– două lingurițe de suc de lămâie
-200ml de apă fiartă
– două lingurițe de oțet de cidru
Amestecați ingredientele, apoi adăugați apă și miere după gust.