Cele mai piratate seriale în 2013

Saturday, 04 January 2014, 10:06, Sursă: REALITATEA.NET

Ca şi până acum, în 2013, pasionaţii de seriale TV şi-au manifestat entuzismul piratând intens ultimele episoade, motiv pentru încă un top 10 - scire playtech.ro.

Cei de la TorrentFreak au realizat un nou top vizavi de seriale ale anului 2013. Având în vedere că serialele produse în Statele Unite reprezintă un real succes pe întregul mapamond, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că doar creaţii ale marilor studiouri au intrat în clasament.

câştigă detaşat locul întâi, depâşind toate recordurile de piraterie şi repetând experienţa din 2012, an în care a fost onorat în acelaşi fel. Într-un top separat, ultimul episod din sezonul al treilea a fost cel mai piratat fişier al anului, indiferent de tipul de conţinut.

Locul al doilea a fost ocupat de Breaking Bad al celor de la AMC, un serial care a făcut valuri anul acesta. Ultimul episod, de exemplu, a fost descărcat de 4,2 milioane de ori. În top trei a reuşit să mai intre The Walking Dead, cu aproximativ 3,6 milioane de descărcări per episode.

În ceea ce priveşte restul elementelor care au format topul, dacă urmăriţi intens seriale de toate genurile, ar trebui să nu fie nici o surpriză. The Big Bang Theory, Dexter, How I Met Your Mother, Suits, Homeland, Vinking şi Arrow sunt ocupanţii poziţiilor de la patru până la zece.

Acest top vine într-un an în care tot mai mulţi regizori şi scenarişti au apreciat efectele pirateriei ca popularizănd seriale, care în alte condiţii nu ar fi fost atât de mediatizate.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage