Ce spun pantofii unei femei despre cât de dornică e de sex

Monday, 17 February 2014, 23:28, Sursă: REALITATEA.NET

Balerini, botine, sneakers, pantofi cu toc sau altele? Preferintele in materie de incaltaminte pot spune multe despre apetitul sexual al femeii.

Preferintele unei femei in materie de pantofi nu se schimba odata cu trecerea sezonului cald si venire sezonului rece. Cum asa? Spre exemplu o femeie care prefera ca incaltari sneakersi o sa opteze iarna pentru variante mai calduroare sau pentru ghete, nu pentru cizme cu toc sau botine, cum ar alege o femeie ce prefera pantofii si sandalele cu toc in sezonul cald.

Aceste preferinte relativ constante, mai ales dupa varsta de 23-25 de ani, cand femeia isi defineste deja stilul, dezvaluie multe si despre apetitul sexual al purtatoarei.

Pantofi cu toc inalt

Femeile care poarta pantofi cu toc inalt (sau sandale vara) au o principala caracteristica de baza: vor sa atraga privirile. Chiar daca ai inceput sa poarte pantofi cu toc pentru a masca inaltimea mica sau din dorinta de a fi mai feminine, o femeie care prefera mai mereu tocurile adora sa fie privita. Mai mult, tocurile pot ajunge chiar esentiale pentru propria imagine de sine, caci fara ele se simte mai putin frumoasa.

Ce putem deduce din toate acestea in materie de apetit sexuale? Ei bine, si in materie de sex, femeile care prefera pantofii cu toc inalt au nevoie de confirmarea frumusetii lor, motiv pentru care, uneori, sexul este mai mult un mijloc de confirmare a atractivitatii lor, decat un mijloc de a avea parte de placere si de a oferi placere. Femeile care adorii pantofii cu toc sunt feminine, senzuale si iubesc sexul pentru sentimentul de “imputernicire” pe care il ofera.

Sneakers/ adidasi

Femeile care prefera ca incaltari sneakersi, adidasi sau alt tip de pantofi sport sunt energice din fire. Doar pentru ca nu se dau in vant dupa pantofii cu toc nu inseamna ca sunt mai putin feminine, ci pur si simplu sunt mai dedicate timpului lor, confortului fizic si sunt mai energice. Pe plan sexual, incaltarile sport sunt un semn al apetitului sexual ridicat al femeii, doar ca, pentru a ajunge intre asternuturi, barbatul va trebui sa depuna ceva efort, caci femeile care prefera sneakersi, adidasi sau alt tip de pantofi sport sunt mai greu abordabile decat cele care prefera pantofii cu toc cui de 15 centimetri.

Vezi mai multe pe lyla.ro.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: MODĂ & FRUMUSEŢE