Şi-a închis fiica într-o cuşcă timp de mai multe zile. Motivul a şocat întreg mapamondul

Tuesday, 26 July 2016, 12:18, Sursă: REALITATEA.NET

Un american de 42 de ani din New York a fost arestat de autorităţi pentru că şi-a închis fiica adolescentă câteva zile într-o cuşcă pentru că îşi făcea prea multe selfie-uri cu filtre cu feţe de câini, prin aplicaţia Snapchat.

Tânăra de 17 ani, pe nume Monica, după ce bunica ei nu a mai primit niciun semn de la nepoata sa, care obişnuia să o sune des şi să o viziteze cel puţin o dată pe săptămână, potrivit Go4it, citat de MEDIAFAX.

Odalys a decis să meargă la casa fiului său pentru vedea dacă lucrurile sunt în regulă, iar atunci a dat peste tânăra închisă în cuşcă. Bătrâna a chemat poliţia.

Potrivit oamenilor legii, adolescenta a stat în cuşcă trei zile şi a fost hrănită cu bobiţe Purina pentru câini. Tatăl tinerei a declarat la poliţie că a găsit pe pagina de Facebook a fetei mai multe poze în care aceasta arăta ca un câine. A întrebat colegii de la serviciu cum au fost făcute pozele, iar atunci a aflat de Snapchat.

Bărbatul nu a fost încântat de faptul că fiica sa a ales să arate ca un câine pe internet, aşa că a pedepsit-o în modul descris mai sus. Autorităţile au plasat-o pe adolescentă în custodia bunicii.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage