VIDEO/ S-au răsturnat cu mașina într-un canal, în județul Constanța. Un mort și un rănit

 S-au răsturnat cu mașina în canal. Un mort și un rănit
S-au răsturnat cu mașina în canal. Un mort și un rănit

Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu mașina într-un canal între localitățile Amzacea și Pecineaga, județul Constanța, relatează realitateadeconstanta.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Când se pune cenuşă la dovlecei, de fapt. Sfatul de aur al legumicultorilor de top

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră despre plata pensiilor înainte de Paști

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Actual

Bărbatul care și-a trimis copilul de șase ani în Germania nu regretă decizia. Tatăl minorului face declarații halucinante: „S-a plecat cu copilul perfect legal”
Bărbatul care și-a trimis copilul de 6 ani în Germania nu regretă decizia. Tatăl minorului face declarații halucinante: „S-a plecat cu copilul perfect legal”
Cazul șocant din județul Gorj a captat atenția opiniei publice din România. Un tată din localitate a fost acuzat că și-ar fi vândut copilul unei familii din Germania pentru suma de 900 de euro, o acuzație pe care bărbatul o neagă, insistând că nu a primit bani pentru acest transfer.

Un nou cutremur de magnitudine mare in Taiwan
Un nou cutremur de magnitudine mare in Taiwan. Localnicii sunt disperați, după ce insula a fost zguduită de peste 1000 de seisme în ultima lună
Un cutremur cu magnitudinea de 6,1 s-a produs sâmbătă în apropierea districtului Hualien, în estul Taiwanului, a anunţat agenţia meteorologică a insulei, fără a declanşa alertă de tsunami în această insulă în care au avut loc luni şi marţi numeroase cutremure

O femeie a fost răpită și dusă cu forța la o mănăstire, pentru dezlegare de farmece
O femeie a fost răpită și dusă cu forța la o mănăstire, pentru dezlegare de farmece. Scene medievale în Fălticeni
Scene desprinse, parcă, din filmele medievale, au avut loc în județul Suceava. Un bărbat de 60 de ani a considerat că fosta sa concubină are nevoie de o exorcizare și, întrucât aceasta nu a împărtășit părerea lui, a luat-o cu forța și a dus-o la o mănăstire. Mai mult, filmul acțiunii are un deznodământ fericit, întrucât femeia răpită a fost salvată de o măicuță.

Sobolanul părea să se ascundă (FB Emanuel Ungureanu)
Șobolan ascuns în hârtie igienică, în toalete Spitalului Județean de Urgență din Iași - FOTO
Imagini șocante surprinse într-o toaletă a spitalului Clinic de Urgență "Sf. Spiridon" din Iași. Un șobolan a fost surprins în spatele unui sul de hârtie, pe calorifer. Imaginile au fost postate de parlamentarul Emanuel Ungureanu, cel care de ani buni prezintă aspecte neplăcute despre starea sistemului de sănătate din România.

Social

O judecatoare a amânat cu o jumătate de an peste 40 de procese
O judecătoare a pus pe jar CSM printr-un record negativ: A amânat peste 40 de procese, într-o singură zi
O judecătoare din Iași a atins un adevărat record în România: Într-o singură zi, a amânat pe bandă rulantă 44 de procese. După ce presa locală a semnalat cazul, Consiliul Superior al  Magistraturii a reacționat și a trimis un comunicat prin care își prezintă decizia.

Reguli noi pentru românii care stau la bloc. Sunt obligatorii pentru toți locatarii
Reguli noi pentru românii care stau la bloc. Sunt obligatorii pentru toți locatarii
Reguli noi pentru cei care stau la bloc. Dacă unul din vecini a cauzat o pagubă, cum ar fi o inundație, noile legi prevăd sancțiui dure în cazul în care refuză să remedize efectele. La fel dacă unul dintre locatari face anumite lucrări fără a solicita acordul celorlalți vecini.

Angajatorii europeni anunță 240 noi locuri de muncă pentru români
Angajatorii europeni anunță 240 noi locuri de muncă pentru români. Unde pot să se angajeze și pe ce posturi
Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti (AMOFM) vine cu vești noi în atenția românilor care vor să muncească în Europa. Instituția a informat, vineri, că angajatorii europeni oferă, prin intermediul EURES România, 240 locuri de muncă, cu contract pe perioadă determinată sau nedeterminată.

Incident șocant în aeroport. O tânără a fost la un pas de deces după ce a consumat cafea plină cu insecte
Incident șocant în aeroport. O tânără a fost la un pas de deces după ce a consumat cafea plină cu insecte
Un eveniment neașteptat și periculos s-a petrecut într-un aeroport din Mallorca, Spania, unde o tânără de 21 de ani a suferit o reacție alergică severă după ce a consumat o cafea infestată cu insecte. Incidentul a declanșat o anchetă și a stârnit îngrijorări serioase cu privire la siguranța și igiena în punctele de servire a alimentelor din aeroporturi.

Ultimele stiri

Război în Ucraina, ziua 793 / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 793. SUA încurajează Germania să trimită Ucrainei rachete cu rază lungă de acțiune - LIVE TEXT
Statele Unite speră că recenta decizie a Washingtonului de a trimite rachete cu rază lungă de acţiune Ucrainei va încuraja Germania să facă acelaşi lucru, lucru pe care Berlinul l-a exclus până acum, a declarat joi un oficial american.

CCIR a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Federația Camerelor de Comerț a EAU
CCIR a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Federația Camerelor de Comerț a EAU
Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a semnat azi, 26 aprilie a.c., un Memorandum de Înțelegere cu Federația Camerelor de Comerț a Emiratelor Arabe Unite (EAU), evenimentul având loc în marja celei de-a treia sesiuni a Comitetului mixt al Guvernului României și al Guvernului emiratez.

Cramele Cotnari devin destinatie turistică pentru iubitorii de vinuri în cadrul campaniei “Crama Transparentă”
Cramele Cotnari devin destinatie turistică pentru iubitorii de vinuri în cadrul campaniei “Crama Transparentă” (P)
În această perioadă a anului, Cramele Cotnari au dat stratul unei noi campanii, Crama Transparentă, prin intermediul căreia compania întărește mesajul de cramă deschisă și transparentă în relația cu consumatorii direcți. Odată cu această campanie, au fost schimbate inclusiv etichetele sticlelor de vin demisec din gama Cotnari, eticheta albă inspirând faptul că poziționarea companiei în relația cu potențialii clienți este cât se poate de transparentă și onestă.

Țara - fără coșuri de gunoi pe străzi. O decizie determinată de istorie și cultură
Țara fără coșuri de gunoi pe străzi. O decizie determinată de istorie și cultură
Vizitatorii care ajung în Japonia sunt adesea surprinși de absența coșurilor de gunoi pe străzile impecabil de curate ale țării. Deși poate părea neobișnuit, această practică are rădăcini adânci în cultura și istoria națiunii, fiind strâns legată de un eveniment tragic care a schimbat perspectiva națională asupra siguranței publice.



Vezi emisiunile Realitatea Plus