VIDEO Hoți ingenioși și-o spargere ca-n filme la un depozit din Șcheia, județul Suceava

politie
politie

Spargere ca în filme la un depozit din Șcheia, localitate aflată în carantină, județul Suceava. Hoții au decupat un perete metalic al clădirii și au scos din interior mai multe bunuri, informează realitateadesuceava.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Carmen Iohannis, apariție ȘOC! I-a amuțit pe toți, IREAL cum s-a îmbrăcat

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche! „Voi știți ce mai fac copiii voștri?!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Surse: Coaliţia s-a răzgândit şi vrea să mute iar data alegerilor prezidenţiale

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Informații digitale în timp real pentru călătorii din Gara de Nord

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

IGPR: Când fac cumpărături online, o treime dintre adulţi nu verifică dacă pagina magazinului e reală

Actual

Banii urmează să ajungă în fondul de rezervă al Executivului
Ordonanță bombă. Guvernul ia 10% din banii necheltuiți de instituții pentru a acoperi găurile din buget
Guvernul a adoptat o ordonanță de urgență privind o rectificare bugetară mascată. S-a decis ca toate instituțiile statului să cedeze 10 la sută din banii necheltuiți, iar fondurile să fie mutate în fondul de rezervă, de unde vor putea fi folosiți inclusiv pentru plata salariilor și pensiilor. 

Rafila susține că medicii au procedat corect eliminând orice potențială sursă de menținere a infecției
Rafila, prima reacție în cazul lui Florin Piersic: "Nu putem discuta de o infectare în cursul procedurilor medicale"
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, exclude posibilitatea ca actorul Florin Piersic să fi fost infectat în timpul procedurilor medicale. Este primul comentariu făcut de Rafila la câteva zile după ce îndrăgitul actor a ajuns la spital în stare gravă și a fost transferat de la Cluj-Napoca în București.

Florin Piersic a fost operat și se află la secția de Terapie Intensivă
Florin Piersic a fost operat și se află la secția de Terapie Intensivă - Comunicatul oficial al spitalului
Vești noi vin despre Florin Piersic, în timp ce fanii marelui actor stau cu sufletul la gură pentru a afla ce se mai întâmplă cu el.  Potrivit surselor Realitatea Plus, Florin Piersic a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar în prezent se află la secția de ATI a Spitalului Foișor.

Polițiștii au primit dezlegare la tatuaje
Polițiștii au primit dezlegare la tatuaje. Unde au voie cu desene pe piele, conform modificărilor la Statutul Polițistului
În ultimii ani, trendul de scădere a numărului de tineri care aleg să urmeze cursurile școlilor de poliție a determinat Ministerul Afacerilor Interne să recurgă la măsuri radicale pentru a menține nivelul de personal. În urma acestui fenomen, MAI a decis să reducă standardele de admitere, în speranța că astfel vor fi atrași mai mulți candidați. Printre măsuri, se numără și modificarea Statutului Polițistului, care permite acum agenților să aibă tatuaje pe toate zonele corpului, cu anumite excepții.

Social

Ministrul Muncii şi omologul spaniol au discutat despre acordarea dublei cetăţenii pentru românii din Spania. Foto: Facebook
Vești extraordinare pentru românii din Spania: Acordarea dublei cetățenii, discutată de către miniștrii celor două țări
Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a discutat joi, la Madrid, cu vicepremierul şi ministrul Muncii şi Economiei Sociale din Spania, Yolanda Diaz Perez, despre cooperarea în domeniul ocupării şi Inspecţiei Muncii, dar şi despre acordarea dublei cetăţenii pentru românii din Spania.

Medicul Tudor Ciuhodaru a vorbit despre riscurile operației lui Florin Piersic Exclusiv
Ce se întâmplă în aceste momente cu Florin Piersic. Medicul Tudor Ciuhodaru a vorbit despre riscurile operației și șansele de a trece cu bine peste această cumpănă
Maestrul Florin Piersic a iesit in urma cu scurt timp din operatie. Medicii de la Spitalul Foișor din Capitală i-au înlocuit proteza de la genunchi pentru a scăpa de infecție. Starea lui de sanatate este insa in continuare una gravă. Într-o intervenție la Realitatea Plus, doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonator UPU, Spitalul Clinic de Urgență Iași, a vorbit despre șansele actoirului de a se recupera după această operație.

Adrian Oros / Foto: Inquam, Sabin Cirstoveanu
TU DECIZI. Dosar de candidat. Adrian Oros, ministrul care încasa și salariu de profesor fără să fie la catedră
Astăzi la rubrica „Tu decizi! Dosar de candidat” discutăm despre Adrian Oros, fostul ministru al Agriculturii care a ținut ocupat un post de profesor universitar în timp ce mergea în deplasări cu liderii de partid și a scandalizat opinia publică după ce a trimis un videoclip indecent într-o conversație cu mai mulți secretari de stat. În vară, candidează pentru șefia Consiliului Județean Cluj. Dacă merită sau nu votul tău, tu decizi după ce urmărești analiza care urmează. 

Polițistul care a căzut la datorie de Paște, condus pe ultimul drum în sunetul sirenelor. Foto: Captură Facebook
Polițistul care a căzut la datorie de Paște, condus pe ultimul drum în sunetul sirenelor. Cortegiul funerar s-a întins pe toate străzile orașului
Imagini impresionante vin de la Galați. Zeci de polițiști cu mașini și motociclete și-au condus pe ultimul drum colegul, polițistul motociclist care a murit în ziua de Paște după ce un șofer neatent a intrat în el cu mașina. Cortegiul funerar s-a întins pe toate străzile orașului. Colegii lui Cristian au mers cu girofarurile pornite ca semn de omagiu pentru colegul lor. 

Local

Sinucidere într-un bloc din Ploiești. Un bărbat s-a aruncat de la etajul șase
Sinucidere într-un bloc din Ploiești. Un bărbat s-a aruncat de la etajul șase
O tragedie a avut loc miercuri seară în municipiul Ploiești, când un bărbat a decis să-și pună capăt vieții aruncându-se de la etajul șase al unui bloc de pe strada Mărășești. Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Prahova, incidentul a avut loc în jurul orei 20:00, când o femeie a alertat autoritățile cu privire la intenția bărbatului de a se sinucide.

o stradă afectată de o alunecare de teren din Cluj-Napoca, acoperită temporar cu o prelată. Metoda „ingenioasă” folosită de autorități
Stradă afectată de o alunecare de teren din Cluj-Napoca, acoperită temporar cu o prelată. Metoda „ingenioasă” folosită de autorități
Cu ploile care se anunță în zilele următoare, situația străzii afectate de alunecarea de teren din Cluj-Napoca devine tot mai critică. Pentru a proteja zona de infiltrații și a evita agravarea situației, specialiștii au decis să ia măsuri urgente și au acoperit strada cu o prelată.

Polițiști în acțiune: O agentă a Poliției Române și-a gazat colegul cu spray în plină acțiune
Polițiști în acțiune: O agentă a Poliției Române și-a gazat colegul cu spray în plină misiune
O operațiune de stradă în Cluj a luat o turnură neașteptată când o polițistă și-a gazat colegul în loc să încetinească un bărbat recalcitrant. Scenele incredibile au fost surprinse într-un video care a devenit viral pe internet.

Impactul dintre un autoturism și un limitator inteligent de viteză. Momentul a fost filmat
Impactul dintre un autoturism și un limitator inteligent de viteză. Momentul a fost filmat
Recentul accident rutier care a avut loc în apropierea unui limitator de viteză inteligent montat în satul Ghermănești din comuna Snagov, lângă București, a devenit subiect de discuție intensă. Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere și postate pe Facebook de Info Trafic România arată momentul în care mașina iese de pe carosabil și lovește un indicator rutier de pe trotuar.

Ultimele stiri

Război în Ucraina
Război în Ucraina, ziua 806: Soarta conflictului, în continuare incertă. Oficial: Dacă Rusia nu pierde, Europa va trebui să se pregătească pentru mai multe războaie - LIVE TEXT
Ucraina a ajuns astăzi în ziua cu numărul 806 de război. Ministrul de externe din Kosovo a declarat că țara sa este convinsă că Rusia trebuie să piardă războiul din Ucraina, pentru ca acest conflict să nu se extindă și mai mult în Europa.

George Scripcaru, Lucian Bode și Adrian Veștea
Soluțiile propuse de liberali pentru repornirea Brașovului. Veștea și Scripcaru au găsit formula câștigătoare
Candidatul PNL la funcția de președinte al CJ Brașov, Adrian Ioan Veştea și candidatul la primăria municipiului Brașov, George Scripcaru, și-au prezentat joi soluțiile propuse pentru repornirea Brașovului, în prezența liderului de partid Nicolae Ciucă și a secretarului general Lucian Bode. 

Lucian Bode este încrezător în șansa candidaților PNL Brașov
Lucian Bode, mesaj de forță la Brașov. Ce le-a transmis candidaților PNL
Secretarul general al PNL Lucian Bode a afirmat, joi la Braşov, că „guvernările liberale locale şi centrale sunt guvernări ale marilor proiecte, guvernări care ţintesc pe termen lung”. El a criticat administraţia actuală a municipiului şi a precizat că aceşti oameni noi în administraţie şi politică au fost potrivit vorbei „sedus şi abandonat”.

Marea Britanie anunță că refuză să semneze Tratatul privind Pandemiile al OMS. Foto: Profimedia
Marea Britanie pune piciorul în prag și refuză să semneze Tratatul privind Pandemiile al OMS: „Subminează suveranitatea țării”
Marea Britanie a decis să refuze semnarea tratatului Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) privind pandemiile, un acord care vizează să îmbunătățească coordonarea și răspunsul la crizele de sănătate publică la nivel global. De asemenea, Regatul Unit a insistat că ar trebui să renunțe la o cincime din vaccinurile sale.


Notice: Undefined index: active-polls in /var/www/virtualhost/dev-realitatea.net/components/poll/Poll.php on line 22


Vezi emisiunile Realitatea Plus