Jurnalista dezvăluie că suferă din copilărie de o boală autoimună, iar medicamentele pe care le ia îi slăbesc sistemul imunitar, ceea ce o face vulnerabilă infectării cu viruși precum Covid-19 și incapabilă să lupte împotriva acestora. Femeia povestește cum carantina i-a provocat stări de anxietate și singurătate, cum îi lipsesc ieșirile cu prietenii și vacanțele pe care obișnuia să le ia de bune, dar spune că faptul că a avut posibilitatea să se vaccineze i-a redat speranța că va putea reveni curând la o viață normală, numind vaccinul "un bilet spre normalitate".
El Afzal, în vârstă de 24 de ani, suferă de astm și o boală a pielii și subliniază faptul că, deși carantina este stresantă pentru toată lumea, totul capătă alte proporții dacă ești compromis clinic. Tânăra spune că vaccinarea i-a permis în sfârșit să iasă până la magazin fără a-și pune viața în pericol și că, în ciuda faptului că starea sa de sănătate nu i-a permis să beneficieze de serul Pfizer, i-a fost administrat vaccinul Oxford și este extrem de fericită că a luat decizia de a se imuniza și că făcut tot ce a putut pentru a se proteja.
Georgie Hodges, în vârstă de doar 20 de ani, mărturisește că restricțiile i-au afectat educația și viața socială. Tânăra suferă de o boală genetică, ceea ce o încadrează în categoria de risc mai mare de a dezvolta complicații în cazul infectării cu Covid. În urma vaccinării, Georgie a mărturisit că nu poate exprima cum se simte știind că este pe calea întoarcerii la normalitate, spunând că în sfârșit vede o lumină la capătul tunelului.