Renovarea casei
Fie că te-ai mutat într-o locuinţă nouă, fie că stai într-una mai veche, ajungi, la un moment dat, să iei în considerare o eventuală renovare. Dacă te afli în prima situaţie, te poţi considera un caz fericit, întrucât cheltuielile vor fi mai mici, incluzând, de regulă, decoraţiuni şi mobilier, însă, chiar şi în aceste condiţii, nota de plată nu va fi una tocmai modestă. În cazul unei locuinţe mai vechi, va trebui să aloci sume considerabile pentru materiale de construcţii, pentru manoperă, precum şi pentru piesele de mobilier.
În medie, pentru renovarea totală a unei garsoniere vei avea nevoie de aproximativ 5.000 de euro, pentru construcţii şi mobilă, iar pentru „schimbarea la faţă” a unui apartament cu 3 camere – de circa 15.000 de euro. Întreaga „operaţiune” poate costa mai mult sau mai puţin, în funcţie de pretenţiile tale. Însă, poţi să-ţi transformi rapid locuinţa într-una modernă, cu ajutorul unui credit de nevoi personale, care-ţi poate asigura o finanţare de până la 25.000 de euro.
O vacanţă mult visată
De câte ori a trebuit să renunţi la ideea unui concediu mult visat pentru că au intervenit diverse situaţii neprevăzute sau pentru că nu ai reuşit să strângi suficienţi bani? Cu ajutorul unui credit de nevoi personale, poţi să te bucuri, după luni bune sau chiar ani, de un concediu perfect. În plus, agenţiile de turism au redus considerabil preţurile pachetelor turistice, din cauza pandemiei de Covid-19. Oferte atractive vei găsi şi la companiile aeriene şi la unităţile de cazare, dacă eşti adeptul organizării vacanţei pe cont propriu.
Pentru a nu te îngloda în datorii, împrumută fix cât ai nevoie. Vei afla suma, dacă îţi vei schiţa un buget care să cuprindă costurile cazării, ale transportului şi cheltuielile pe care estimezi că le vei avea în fiecare zi a concediului, respectiv pentru mâncare şi divertisment.
Organizarea unei nunţi de vis
Nunta reprezintă un motiv de bucurie, însă planificarea acesteia se poate dovedi destul de stresantă, dacă te gândeşti la aspectele financiare. Bugetul alocat organizării unuia dintre cele mai importante evenimente din viaţa ta nu este tocmai unul de trecut cu vederea, incluzând de la cheltuieli pentru invitaţii, ţinute, verighete şi taxe la biserică până la serviciile foto-video, DJ şi meniurile pentru nuntaşi. Un împrumut de nevoi personale poate fi o soluţie salvatoare pentru acoperirea acestor costuri, astfel încât să poţi să-ţi organizezi nunta aşa cum îţi doreşti, fără stres.
Achiziţionarea unui autoturism
Dacă ai de gând să-ţi cumperi o maşină, însă nu ai reuşit să strângi suficienţi bani, poţi lua în considerare accesarea unui credit de nevoi personale. Valoarea maximă a unui astfel împrumut, fără ipotecă, ajunge până la 25.000 de euro, rambursarea făcându-se în maximum 5 ani. Suma pe care o poţi obţine depinde de nivelul veniturilor tale lunare. Un astfel de credit te poate ajuta să îţi cumperi o maşină nouă, dacă eşti eligibil pentru o finanţare mai mare, sau una second-hand.
O afacere pe care vrei să o pui pe roate
În cazul în care îţi surâde ideea pornirii propriei afaceri, un credit de nevoi personale poate să-ţi asigure resursele financiare de care ai nevoie, la început de drum. Stabileşte-ţi din start un plan de afaceri şi un buget estimativ, în funcţie de domeniul în care doreşti să-ţi desfăşori activitatea. Ţine cont de taxele necesare deschiderii unei firme sau a unui PFA. La acestea se vor adăuga, după caz, cheltuielile pentru chirie, dacă, de exemplu, ai nevoie de un spaţiu comercial, pentru echipamente ori pentru bunuri necesare desfăşurării activităţii.
Descoperă cel mai bun împrumut cu ajutorul Sortter
Alegerea unui credit poate fi destul de uşoară, dacă accesezi platforma de comparare Sortter, disponibilă gratuit. Acesta te scapă de stresul căutărilor pe numeroase site-uri ale băncilor şi IFN-urilor, oferindu-ţi informaţii importante despre o serie de împrumuturi acordate de insituţii financiare de pe piaţa autohtonă.
Tot ce trebuie să faci este să introduci suma pe care vrei să o împrumuţi şi perioada în care poţi rambursa datoria. Ţinând cont de criteriile tale, Sortter îţi va prezenta, într-un mod transparent, oferte avantajoase pentru tine, furnizându-ţi informaţii despre dobânzi, DAE, comisioane şi condiţii de eligibilitate. Comparând soluţiile de creditare, o vei putea găsi pe cea mai bună pentru nevoile tale.
În plus, cu ajutorul unui calculator de credite pe care Sortter ţi-l pune gratuit la dispoziţiei vei putea descoperi imediat costul total al fiecărui credit, dar şi la cât se ridică ratele lunare.