Tânăra din Bistrița care a încălcat de două ori arestul la domiciliu a ajuns după gratii

furt
furt

O tânără din Bistrița a ajuns în arest preventiv în Penitenciarul Gherla, după ce a fost depistată în două rânduri de polițiști și jandarmi că a nu a respectat măsura arestului la domiciliu impus de instanță. Tânăra este trimisă în judecată pentru tâlhărie calificată, informează realitateadebistrita.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Ce o pune Adriana Iliescu pe Eliza să facă înainte de Paşte, în fiecare an, de când era mică. De ce nu primeşte cadou de Iepuraş

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Adriana Iliescu își obligă fiica să țină post în Săptămâna Mare! „Paştele nu înseamnă cadouri de la iepuraş!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ilinca Simion, prima imagine cu băiețelul ei. George Simion și soția lui radiază de fericire: „Dragostea noastră…”/ FOTO

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Zece reguli esențiale pentru o drumeție în siguranță pe munte

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Zece reguli esențiale pentru o drumeție în siguranță pe munte

Actual

Au loc noi evacuări la Slănic Prahova, în locul în care s-a surpat strada. Raed Arafat vine cu declarații: „Extinderea perimetrului de siguranță”
Au loc noi evacuări la Slănic Prahova, în locul în care s-a surpat strada. Perimetrul de siguranță a fost extins. Anunțul lui Raed Arafat
Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a dispus noi evacuări la Slănic Prahova, luând în considerare situația actuală și deciziile recente ale Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. 

Trucul gospodinelor: Cel mai bun ulei pentru prăjit pește de Florii
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani, din Călărași, care a murit după ce a mâncat carne la grătar: peștele, CONTAMINAT cu substanțe periculoase
Au apărut primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani, din Călărași, care a murit la scurt timp după ce a mâncat carne la grătar pregătită de familie. Conform acestora, mâncarea congelată era plină de bacterii nocive. Pentru moment, nu se știe cu ce era contamin peștele, rezultatele finale urmând să fie gata în cursul zilei de vineri. 

Marcel Ciolacu
Semnal de alarmă tras de Ciolacu, de Ziua Tinerilor: Nu conduceţi dacă aţi consumat alcool sau droguri şi nu-i lăsaţi nici pe cei ce lângă voi să o facă
Premierul Marcel Ciolacu le-a transmis, joi, un mesaj tinerilor, cu prilejul Zilei Tineretului. Șeful Guvernului le-a spus acestora să nu conducă dacă au consumat alcool sau droguri şi să nu îi lase nici pe cei ce lângă ei să facă o astfel de greşeală cu consecinţe dramatice.

Alegeri locale 2024
Cutremur pe scena politică: candidaturile mai multor politicieni au fost respinse pentru alegerile locale
Surpriză mare pe scena politică după ce Biroul Electoral Municipal a respins mai multe candidaturi la primărie.

Social

Protest în Vama Veche pe 2 mai 2024. Oamenii cer să se facă dreptate în cazul „2 Mai”
Protest în Vama Veche. Oamenii cer să se facă dreptate în cazul „2 Mai”: Justiţia pare să fie oarbă şi surdă!
Astăzi, 2 Mai 2024, Vama Veche devine scenariul unui protest aprig, în urma deciziei Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) de a nu suspenda din funcție pe judecătoarea Ancuța Popoviciu, în cadrul procesului lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat tragicul accident soldat cu moartea a doi tineri. Nemulțumiți de această hotărâre, oamenii au ieșit în stradă pentru a-și exprima indignarea față de modul în care este gestionat acest caz.

Bebeluș/ Profimedia
Miracol în Săptămâna Mare: Fetița de două luni, bătută crunt de mama cadru militar, dă semne de însănătoșire! Ce spun medicii
Fetița de două luni, bătută crunt de mama angajată în Aramată, dă semne de ameliorare. Vestea vine ca un miracol în Săptămâna Mare, în condițiile în care medicii se temeau că micuța ar putea suferi p hemoragie craniană. 

Cum poate fi contestată o amendă de viteză în 2024. Când poate poliția înregistra radarul de pe contrasens
Cum poate fi contestată o amendă de viteză în 2024. Când poate poliția înregistra radarul de pe contrasens
Atunci când vine vorba de amenzile pentru viteză, mulți șoferi au ridicat semne de întrebare și au contestat sancțiunile primite, susținând că radarul era poziționat pe contrasens. Află acum care sunt drepturile șoferilor și modalitatea prin care pot contesta amenda, dar și când poliția poate înregistra cu radarul de pe contrasens.

Grenadă neexplodată, găsită în curtea unui localnic din judeţul Vâlcea. Anunțul ISU/ Foto: ISU Vâlcea
Grenadă neexplodată, găsită în curtea unui localnic din judeţul Vâlcea. Anunțul ISU
O grenadă neexplodată şi în stare avansată de degradare a fost descoperită, joi, în curtea unui localnic din comuna Alunu, judeţul Vâlcea. Elementul de muniţie a fost ridicat de către pirotehnişti.

Local

El este tânărul de 27 de ani mort la Suceava. Familia și prietenii îi aduc un ultim omagiu
El este tânărul de 27 de ani mort la Suceava. Familia și prietenii îi aduc un ultim omagiu
În urma tragicului incident petrecut pe o stradă din Suceava, un tânăr în vârstă de 27 de ani și-a pierdut viața după ce a fost lovit mortal de o mașină condusă de un bărbat de 21 de ani. Însă povestea din spatele acestei tragedii este plină de întrebări și suspans.

Figurinele de Paște din târg, distruse de vizitatori. Amenzi usturătoare
Figurinele de Paște din târg, distruse de vizitatori. Amenzi usturătoare
Situație revoltătoare în Drobeta-Turnu Severin. Figurinele de Paște din târgul organizat în Parcul Central au fost distruse la doar câteva zile de la deschidere. Autoritățile locale trag un semnal de alarmă și îi roagă pe vizitatori să fie mai atenți. Altfel, vor fi nevoite să ia măsuri legale. 

Un cuplu de români a trăit spaima vieții! Un șarpe și-a făcut culcuș în dormitorul lor
Un cuplu de români a trăit spaima vieții! Un șarpe și-a făcut culcuș în dormitorul lor
O familie din comuna Eșelnița, județul Mehedinți, a trăit clipe de coșmar seara trecută atunci când a avut parte de o întâmplare neașteptată în propria locuință. Descoperirea unui șarpe în dormitor a declanșat panică și necesitatea unei intervenții imediate. Oamenii legii au fost alertați și au intervenit rapid pentru a gestiona situația.

Camionetă în flăcări în mijlocul șoselei. Imagini șocante
Camionetă în flăcări în mijlocul șoselei, în apropiere de stația GPL. Imagini șocante
Este alertă lângă o stație GPL din Constanța, acolo unde o camionetă a fost cuprinsă de flăcări puternice. Incendiul a izbucnit pe șoseaua Mangaliei, o zonă intens circulată de mașini și pietoni. 

Ultimele stiri

Prințul condamnat Paul de România, un nou apel la cauțiune. Cum vrea să scape de extrădare
Prințul condamnat Paul de România, un nou apel la cauțiune. Cum vrea să scape de extrădare
Prințul fugar Paul de România vrea să scape de arestul din Malta.

Klaus Iohannis
Iohannis își încheie mandatul cu noi distincții. Președintele va fi premiat de Consiliul Atlantic, în cadrul unei ceremonii organizate la Washington, pe 8 mai
Consiliul Atlantic îl va onora în acest an pe preşedintele României, Klaus Iohannis, cu premirul "Distinguished International Leadership" pentru cariera sa remarcabilă, pentru conducerea exemplară a României şi pentru rolul său de lider transatlantic şi european, se arată într-un comunicat publicat marţi pe site-ul instituţiei. Ceremonia va avea loc la Washington pe 8 mai.

Război în Ucraina, ziua 799 / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 799. SUA acuză Rusia că a folosit un agent chimic în Ucraina - LIVE TEXT
Statele Unite acuză Rusia că a folosit un agent chimic, cloropicrina, împotriva forţelor ucrainene, încălcând Convenţia privind Interzicerea Armelor Chimice (CIAC), potrivit unui comunicat al Departamentului de Stat dat publicităţii miercuri. Ucraina se află în ziua 799 a războiului.

Caravana medicala
Bilanțul Caravanei Medicale după 10 luni: peste 21.000 de români consultați
Peste 50.000 de consultații au fost oferite în 114 localități din 38 de județe prin intermediul Caravanei Medicale. Numai în ultimele zile peste 250 de vrânceni au beneficiat de servicii medicale



Vezi emisiunile Realitatea Plus