Elon Musk a promis milioanelor sale de urmăritori o experiență "foarte distractivă". Totuși, principalul aspect a fost că i-a oferit lui Trump oportunitatea de a-și prezenta temele de campanie în fața unui interlocutor prietenos, care nu avea de gând să-l conteste.
În cadrul interviului, fostul preşedinte republican a promis încă o dată „cea mai mare deportare din istoria” Statelor Unite, susţinând că afluxul masiv de migranţi sub administraţia Biden a dus la creşterea criminalităţii.
„Avem oameni care dau năvală ca şi cum ar fi o (…) apocalipsă zombie”, a admis Musk, care a avut multă vreme o relaţie complicată cu Trump, dar îl susţine public de la tentativa de asasinat de luna trecută.
Trump a folosit ocazia pentru a o caracteriza pe Kamala Harris, rivala democrată a lui Trump în competiția pentru Casa Albă, ca fiind un candidat „de extremă stângă”. În plus, renunţarea lui Joe Biden la candidatură, pe fondul îndoielilor legate de sănătatea sa, „a fost o lovitură de stat”, a mai susţinut candidatul republican.
În continuarea interviului, Trump s-a lăudat cu relaţiile sale cu lideri autoritari precum preşedintele rus Vladimir Putin şi Kim Jong Un din Coreea de Nord, promiţând că dacă va reveni la putere, Statele Unite vor fi mai sigure pe scena globală.
„Cred că oamenii subestimează riscul unui al treilea război mondial”, a menţionat Musk.
Interviul s-a transformat într-o adevărată discuție amicală, iar, la un moment dat, Trump și-a demonstrat latura sa de afacerist feroce, când l-a felicitat pe Musk pentru valurile de disponibilizări pe care le-a impus la rețeaua socială X. „Sunteţi cel mai bun reducător de costuri”, a spus Trump.
Elon Musk a încheiat dramatizând mizele alegerilor prezidenţiale ce vor avea loc peste mai puţin de trei luni.
„Cred că suntem la un punct de cotitură în destinul civilizaţiei şi cred că trebuie să mergem pe calea cea bună”, i-a spus el lui Trump. „Şi cred că sunteţi drumul cel bun”.
Gigi Becali încasează trei pensii, dintre care una colosală. De unde îi vin banii lunar