Consumă un mic dejun sănătos
Evită să mănânci la micul dejun croissante cu ciocolată și lapte. În schimb, optează pentru o omletă făcută din două ouă și un suc de fructe fără zahăr. Totodată, mănâncă la o oră după ce te-ai trezit. Dacă nu ai timp pentru a-ți prepara micul dejun, mănâncă un fruct și câteva alune.
Fă sport
Nutriționiștii recomandă să faci sport în fiecare zi, cel puțin 25 de minute. Poți să alergi, să faci genuflexiuni sau să faci exerciții de respirație.
Nu mânca târziu
Încearcă să mănânci înainte de ora 8 seara și asigură-te că-ți rămân cel puțin două ore între cină și ora la care te culci.
Consumă ulei de pește
Poți să consumi pește sau suplimente pentru a-ți lua doza de ulei de pește. Peștele este deosebit de bogat în uleiuri benefice cunoscute sub numele de acizi grasi Omega-3. Poți să consumi macrou, ton, somon, sturion, hamsie, sardine, hering și păstrăv. Când uleiul de pește se obține prin consumul de pește, modul în care peștele este gătit pare să facă o diferență. Consumul de pește fript reduce riscul apariților bolilor de inimă, dar consumul de pește prăjit anulează beneficiile uleiului de pește și crește riscul aparițiilor bolilor de inimă.
Află ce trebuie să conţină meniul tău pentru a avea abdomenul plat pe clickpentrufemei.ro.