România primește LUNI o nouă tranșă Pfizer împotriva COVID-19 - Unde sunt distribuite aproape 1 milion de doze

România primește luni aproape 1 milion de doze de vaccin Pfizer împotriva COVID-19 - Unde vor fi distribuite Foto: Profi Media
România primește luni aproape 1 milion de doze de vaccin Pfizer împotriva COVID-19 - Unde vor fi distribuite Foto: Profi Media

România primește luni, 7 iunie, un nou lot de peste 960 de mii de doze de vaccin Pfizer. În total, țara noastră a primit aproape 10 milioane de doze de vaccin anti-COVID-19 dezvoltat de Pfizer/BioNTech de la începerea campaniei de vaccinare, pe 27 mai 2020. 

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Veste ȘOC despre Ion Iliescu! Cumplit ce s-a AFLAT chiar acum, românii sunt oripilați

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche! „Voi știți ce mai fac copiii voștri?!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Surse: Coaliţia s-a răzgândit şi vrea să mute iar data alegerilor prezidenţiale

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Informații digitale în timp real pentru călătorii din Gara de Nord

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

IGPR: Când fac cumpărături online, o treime dintre adulţi nu verifică dacă pagina magazinului e reală

Actual

Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: marele actor va fi operat de urgență, la spitalul Foișor
Florin Piersic va fi operat de urgență, la Spitalul Foișor: proteza va fi scoasă. Anunț de ultimă oră al medicilor: procedura
Potrivit surselor Realitatea PLUS, actorul Florin Piersic s-ar fi infectat cu un stafilococ. După investigațiile de la Institutul Național de Boli Infecțioase "Matei Balș", acesta ar urma să fie transferat la Spitalul Clinic de Ortopedie Foișor, acolo unde îi va fi scoasă proteza.

Vlad Pascu
Dosarul 2 Mai. Zi decisivă la Judecătoria Mangalia: părinții victimelor accidentului ar putea fi audiați. Când este așteptată sentința
Un nou termen în dosarul lui Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, în urma căruia doi tineri şi-au pierdut viaţa, este programat, astăzi, la Judecătoria Mangalia. Din informațiile existente, mai multe persoane urmează să fie audiate, printre acestea aflându-se și părinţii victimelor. Este posibil ca acesta să fie ultimul termen înainte de pronunţarea sentinței.

Românii vor primi în septembrie pensiile recalculate. La ce să se aștepte pensionarii: anunțul lui Daniel Baciu / Foto: Inquam Photos
Românii vor primi în septembrie pensiile recalculate. La ce să se aștepte pensionarii: anunțul lui Daniel Baciu
Românii vor primi în septembrie pensiile recalculate. Anunțul a fost făcut de șeful Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu, în exclusivitate la 100%. Acesta a declarat că mare parte dintre pensionari vor primi pensiile mărite odată cu această recalculare. 

Foto/Arhivă/Inquam
Patronatele, nemulțumite de măsurile fiscale. Solicită Guvernului să pună frână la cheltuielile bugetare
Patronii din România cer guvernanților să reducă semnificativ din cheltuielile bugetare enorme, care adâncesc și mai mult deficitul bugetar și așa extrem de mare.

Social

Foto/Arhivă/Inquam
Protest al pensionarilor militari, în București. Ce listă de revendicări au aceștia
Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC)  anunţă că nemulţumirile justificate ale pensionarilor militari s-au accentuat, aceştia reclamând ”incoerenţa legislativă şi discriminarea”. 

Sălile de păcănele se închis rând pe rând la sat .pentru a fi redeschise la oraș! Proprietarii nu vor să renunțe la afacere
Revoltător: sălile de păcănele se închis rând pe rând la sat pentru a fi redeschise la oraș! Proprietarii nu vor să renunțe la afacere
Sălile de păcănele au început să se închidă rând pe rând. Mulți dintre proprietari însă au de gând să își mute afacerile la oraș, desi majoritatea locuitorilor își doresc ca sălile să fie interzise peste tot. 

Sfantul Proroc Isaia; Aducerea moastelor Sfantului Ierarh Nicolae la Bari
Sărbătoare 9 mai: Un mare sfânt este pomenit astăzi în calendarul ortodox. Ce trebuie să știe credincioșii
Sfantul Proroc Isaia s-a nascut la Ierusalim. A fost fiul lui Amos, fratele lui Amazia - regele Iudeii. Isaia a fost cel care L-a vazut pe Domnul Savaot asezat pe tronul slavei ceresti, inconjurat de serafimii cei cu sase aripi, care cantau: "Sfant, Sfant, Sfant, este Domnul Savaot” (Isaia 6, 3).

O lege mult așteptată de românii care stau la bloc a fost aprobată. Foto: Profimedia
O lege mult așteptată de românii care stau la bloc a fost aprobată. Ce avantaje vor avea asociațiile de proprietari, conform noului act
Locuitorii blocurilor din România au șansa să beneficieze de o nouă lege care va fi în favoarea lor, după ce a fost adoptată de Camera Deputaților. Această propunere inovatoare prevede o alocare mai mare a fondurilor europene nerambursabile, respectiv 90%, pentru finanțarea reabilitării termice a clădirilor de locuințe colective, reducând astfel presiunea asupra bugetelor locale sau ale asociațiilor de proprietari.

Sănătate

De unde a contractat Florin Piersic septicemia. Actorul ar urma să fie mutat la un alt spital din Capitală
De unde a contractat Florin Piersic septicemia. Actorul ar urma să fie mutat la un alt spital din Capitală
Surse din presă dezvăluie că legendarul actor Florin Piersic a fost internat la spital cu septicemie, o afecțiune gravă provocată, potrivit acelorași surse, de o branulă montată acasă. Se pare că actorul ar fi rămas cu branula timp de o săptămână pentru a face niște perfuzii, deși este recomandat ca astfel de dispozitive medicale să fie scoase după maxim trei zile.

Anunț important pentru posesorii de carduri de sănătate din România: Sistemul se transformă radical
Anunț important pentru posesorii de carduri de sănătate din România: sistemul se transformă radical
Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, a dezvăluit o schimbare majoră pentru sistemul cardului național de sănătate, care va aduce beneficii semnificative pentru utilizatori. Această modificare esențială vine odată cu introducerea cardului în format electronic, ușor accesibil direct de pe telefonul mobil, asemănător cu un card bancar.

Cât costă un kilogram de cireșe în luna mai 2024. Unde se găsesc cele mai ieftine cireșe
Cât costă un kilogram de cireșe în luna mai 2024. Unde se găsesc cele mai ieftine cireșe
Cireșele de mai și-au făcut deja apariția pe piața din România, iar consumatorii pot savura gustul lor delicios și se pot bucura de beneficiile aduse sănătății. Comparativ cu prețurile din piețe, cireșele cumpărate direct de la producători sunt cu mult mai accesibile.

Adrian Marinescu despre Florin Piersic: „Nu discutăm despre o infecţie care să îi pună în acest moment viaţa în pericol”
Adrian Marinescu despre Florin Piersic: „Nu discutăm despre o infecţie care să îi pună în acest moment viaţa în pericol”
Directorul medical al Institutului "Matei Balş", Adrian Marinescu, a declarat, miercuri, că nu se discută la acest moment despre o infecţie care să îi pună actorului Florin Piersic viaţa în pericol.

Ultimele stiri

Klaus Iohannis, premiat în SUA. Ana Maria Păcuraru, singurul jurnalist român prezent la ceremonie: interviu EXCLUSIV cu președintele țării - VIDEO
Klaus Iohannis, premiat în SUA. Ana Maria Păcuraru, față în față cu președintele țării: interviu EXCLUSIV - VIDEO
Klaus Iohannis a fost premiat la Washington de Consiliul Atlantic! La evenimentul grandios a participat și jurnalistul Realitatea PLUS Ana Maria Păcuraru, care după ceremonie, i-a luat un interviu președintelui țării, imediat după ce și-a primit premiul. Astfel, trimisul special a avut acces la cele mai bine păzite secrete și vine cu transmisiuni maraton, oră de oră, din inima Washingtonului, în care ne oferă detalii din culisele călătoriei președintelui în America. 

Cod galben de furtuni violente. ANM anunță instabilitate termică accentuată
Cod galben de furtuni violente. ANM anunță instabilitate termică accentuată. Zonele lovite de ploi torențiale - HARTA
Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă atenționare cod galben de fenomene meteo extreme. Sunt așteptate furtuni și precipitații însemnate cantitativ, în mai multe județe ale țării.

Război în Ucraina
Război în Ucraina, ziua 806: Soarta conflictului, în continuare incertă. Oficial: Dacă Rusia nu pierde, Europa va trebui să se pregătească pentru mai multe războaie - LIVE TEXT
Ucraina a ajuns astăzi în ziua cu numărul 806 de război. Ministrul de externe din Kosovo a declarat că țara sa este convinsă că Rusia trebuie să piardă războiul din Ucraina, pentru ca acest conflict să nu se extindă și mai mult în Europa.

Marcel Ciolacu / Foto: Inquam Photos
Ziua Europei. Marcel Ciolacu: Amenințările continuă să existe, în forme din ce în ce mai complexe. Sutem datori să le gestionăm cu responsabilitate
Premierul Marcel Ciolacu a transmis joi un mesaj cu ocazia Zilei Europei, arătând că după aderarea la UE România a beneficiat de peste 64 de miliarde de euro din fonduri europene, bani pe care i-a primit în plus faţă de suma totală cu care a contribuit la bugetul UE. Ciolacu a vorbit, pe de altă parte, și despre ameninţările de securitate, subliniind că acestea "continuă să existe, în forme din ce în ce mai complexe". "Suntem datori să le gestionăm cu responsabilitate şi înţelepciune pentru generaţiile actuale şi viitoare, care îşi doresc să trăiască în pace, democraţie şi prosperitate", a transmis Ciolacu.



Vezi emisiunile Realitatea Plus