Realitatea TV, lider de audiență cu emisiunea "Talk News"

Wednesday, 20 March 2019, 17:40, Sursă: REALITATEA.NET

Realitatea TV a fost lider de audienţă, marți, 19 martie, în intervalul 20:00 - 21:30, când telespectatorii s-au uitat la emisiunea "Talk News", invitat fiind Traian Băsescu.

Pe 19 martie, telespectatorii au ales să se uite, în număr mare, la emisiunea "Talk News", moderată de Denise Rifai, care l-a avut invitat pe fostul președinte Traian Băsescu.

Realitatea TV a depăşit, în repetate rânduri, celelalte televiziuni de ştiri, motiv pentru care vă mulţumim dumneavoastră, telespectatorilor noștri.

Vezi și: Traian Băsescu a acceptat o mini şedinţă foto la Realitatea TV. Imagini în premieră din culise

Postul nostru de televiziune a înregistrat un rating de 2,5, la ora 20:00, şi de 2,3, în următoarea parte a emisiunii, care s-a încheiat la ora 21 şi 30 de minute.

Telespectatorii s-au uitat la Realitatea TV, în număr mare, în ultimul sfert de oră al emisiunii "Talk News", atunci când ratingul staţiei noastre a fost de 3,2, la egalitate cu postul Antena 3.

Sub Realitatea TV s-au clasat şi celelalte televiziuni de ştiri, România TV, cu 2,7 puncte de audienţă, Digi 24, cu 1,1, şi B1 TV, care a înregistrat sub un punct, deși invitatul principal era Rareș Bogdan. 

Minutul de aur pentru postul nostru, în rândul publicului urban 18+, a fost la 21 şi 26 de minute, când Realitatea TV a înregistrat 4 puncte de rating.

Staţia noastră, prima televiziune de ştiri din România, a fost preferată şi de publicul din categoria urban 25-55 de ani, în acelaşi sfert de oră, când s-au înregistrat 1,69 puncte de audienţă. Realitatea TV a fost urmată de Digi, cu 1.2 puncte, Antena 3, cu 1,1, în timp ce B1 TV şi România TV s-au încadrat mult în urmă.

Aceeaşi situaţie este şi în categoria de public urban 18-49 de ani. Realitatea TV a avut, în intervalul 21:15 - 21:30, o audienţă de 1,16, iar restul televiziunilor de ştiri s-au clasat sub un punct.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: MEDIA