PNL iese la atac: "Vom prelua puterea la toate nivelurile"

Sunday, 13 October 2019, 15:33, Sursă: REALITATEA.NET

Vicepreședintele PNL Gigel Știrbu și deputatul liberal de Mehedinți Virgil Popescu au participat, duminică, la o ședință a Biroului Politic Județean, cu ocazia demarării campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale.

Într-o conferință de presă, liderii PNL au vorbit despre perspectiva preluării guvernării, în contextul căderii Guvernului Dăncilă, prin moțiune de cenzură.

Guvernarea va fi una minoritară, dorința de schimbare este totală, atât la nivel central, cât și local, iar o alianță la guvernare cu PRO ROMÂNIA și ALDE este exclusă, scrie realitateademehedinti.net.

"PNL își asumă responsabilitatea, cu tot ce derivă de aici, de a forma un guvern minoritar sau un Guvern format în jurul PNL, în situația în care niciuna din forțele politice care au ajutat la succesul moțiunii de cenzură nu vor dori să își asume intrarea la guvernare", a explicat Gigel Știrbu.

"PNL a luat decizia să îl sprijine pe Ludovic Orban la funcția de prim-ministru și am comunicat acest lucru președintelui republicii, în timpul consultărilor de la Cotroceni", a mai explicat vicepreședintele liberal.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ