"Trimiterile domniei sale sunt făcute, așa cum arată, la șeful statului, de la care dânsul așteaptă un răspuns, inclusiv cu aprecierile pe care le-a făcut la domnia sa, dacă s-a întâlnit sau nu s-a întâlnit. A zis că, dacă nu, să cerem relații de la directorul SRI în acest context. Dacă nu, dânsul va produce probele necesare (...) Deocamdată să-l lăsăm să facă denunțul și (...) denunțul se va face, vă garantez, numai dacă există probe (...) Până atunci, sunt doar vorbe", a declarat Abraham, apărătorul lui Sandu Anghel, potrivit agerpres.ro.
El a adăugat că clientul său nu dorește să facă denunțul decât în fața prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, deoarece se referă la fapte cu prejudicii mari și vizează "niște personalități".
"Doamna procuror de caz și-a manifestat disponibilitatea să-i primească denunțul, dar dânsul a precizat în mod expres încă de la început că, în măsura în care nu i se satisface dorința, și a făcut două cereri scrise, pe 22 și pe 29 septembrie, prin care cerea să fie audiat de primul procuror (...), a zis că amână până după alegeri și va face atunci denunțul (...) Dânsul merge după alegeri deoarece știe că domnul președinte nu va mai fi președinte și atunci speră că presiunile vor înceta asupra domniei sale și că va putea liber să-și exprime punctul de vedere", a precizat Abraham.