Pasageri români ținuți la sol de restricțiile de zbor impuse de Germania. CE spun oamenii

 Pasageri români ținuți la sol de restricțiile de zbor impuse de Germania
Pasageri români ținuți la sol de restricțiile de zbor impuse de Germania

O parte dintre pasagerii cursei Wizz Air spre Koln, reluată vineri dimineaţă de pe Aeroportul Internaţional din Craiova, a fost întoarsă din drum, întrucât persoanele nu se încadrau în condiţiile impuse de Germania călătorilor străini, valabile în perioada 11 -30 iunie, relatează realitateadecraiova.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Oraşul de la Dunăre cu plaje şi preţuri mai mici decât pe litoral. Din ce în ce mai mulţi turişti vin aici

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Klaus Iohannis a promulgat o nouă lege. Ce trebuie să ştie românii

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

”Străzi Deschise, București – Promenadă Urbană” pe Calea Victoriei și strada Pajurei din Sectorul 1. Programul complet pentru weekendul 11-12 mai

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

”Străzi Deschise, București – Promenadă Urbană” pe Calea Victoriei și strada Pajurei din Sectorul 1. Programul complet pentru weekendul 11-12 mai

Actual

Este oficial: A fost stabilită ordinea candidaților pe buletinul de vot.
Este oficial: A fost stabilită ordinea candidaților pe buletinul de vot pentru Primăria Capitalei. La ce poziție se află Gabriela Firea și Nicușor Dan
Ordinea candidaților pe buletinul de vot pentru alegerile locale din Municipiul București, atât pentru Consiliul General cât și pentru Primăria Capitalei, a fost stabilită prin tragere la sorți de către Biroul Electoral al Municipiului București.

 Vladimir Putin l-a exclus pe Serghei Şoigu din noul guvern. Foto: Profimedia
Cutremur la Kremlin: Vladimir Putin l-a exclus pe Serghei Şoigu din noul guvern. Cine îi va lua locul
Preşedintele rus Vladimir Putin a cerut ca ministrul apărării Serghei Şoigu să nu mai facă parte din noul guvern care va fi numit după ce a fost reînvestit în funcţie pentru un nou mandat prezidenţial, a anunţat duminică seară camera superioară a parlamentului rus.

Sistem Patriot. Foto: Profimedia
Ce ar putea primi Armata României la schimb pentru sistemul Patriot trimis în Ucraina
România este pregătită să cedeze Ucrainei un sistem antiaerian Patriot. Anunțul a fost făcut marți, 7 mai, de președintele Klaus Iohannis, la Washington, după o întâlnire cu președintele SUA, Joe Biden. Această posibilitate a fost îndelung analizată de experții militari. În timp ce unii cred că această donație nu va fi compensată, alții consideră că, odată cu trimiterea sistemului de rachete antiaeriene Patriot în Ucraina pentru a sprijini forțele armate din această țară, Armata României se află într-o poziție privilegiată pentru a primi beneficii considerabile. 

Podul Basarab, blocat de un accident rutier grav
Podul Basarab, blocat de un accident rutier grav. O mașină s-a răsturnat, 7 persoane rănite, transportate la spital
Un accident rutier grav a avut loc pe Podul Basarasb, București. Întreaga zonă este blocată de multe mașini de intervenție, pompieri, ambulanțe, poliție. 

Social

Ce pensie primește Mugur Isărescu lunar de la statul român
Ce pensie primește Mugur Isărescu lunar de la statul român, pe lângă salariul de la BNR şi indemnizaţia de la Academia Română
Mugur Isărescu este una dintre cele mai importante figuri din peisajul economic și academic românesc, fiind guvernator al Băncii Naționale a României și membru al Academiei Române. Pe lângă salariul pe care-l primește de la BNR și indemnizația de la Academia Română, există și un alt aspect care stârnește interesul publicului: suma de bani pe care o primește lunar ca pensie de la statul român. 

Sebastian Burduja a cântat în mijlocul străzii, în Centrul Vechi. Foto: Captură Facebook
Sebastian Burduja a cântat în mijlocul străzii, în Centrul Vechi. VIDEO cu talentele artistice ale candidatului PNL pentru Primăria Capitalei
Sebastian Burduja, candidatul PNL pentru fotoliul de primar al Capitalei, a decis să facă o campanie electorală mai puțin obișnuită. 

Ce înseamnă literele și cifrele din certificatul de înmatriculare
Ce înseamnă literele și cifrele din certificatul de înmatriculare. Detalii la care să fii atent
Fiecare certificat de înmatriculare al unei mașini conține o serie de litere și cifre, ce oferă informații relevante despre vehicul și despre persoana care îl deține. Cu toate acestea, mulți conducători auto se pot simți confuzi în privința semnificației fiecărui element din talonul auto, datorită complexității legendei acestuia.

Mai mulți bătrâni, înșelați cu bani și bijuterii de un escroc
Mai mulți bătrâni, înșelați cu bani și bijuterii de un escroc, care i-a sunat din închisoare. Ce metodă a folosit
Chiar dacă poliția a emis în mod repetat avertismente în acest sens, metoda „Accidentul” continuă să facă victime, mai ales printre bătrâni. Mai nou, un bărbat de 41 de ani, aflat în penitenciar, ajutat de un adolescent de 17 ani și de o tânără de 16 ani, a reuşit să înşele cu zeci de mii de lei şi bijuterii mai multe persoane, folosind această metodă.

Local

Sinucidere într-un bloc din Ploiești. Un bărbat s-a aruncat de la etajul șase
Sinucidere într-un bloc din Ploiești. Un bărbat s-a aruncat de la etajul șase
O tragedie a avut loc miercuri seară în municipiul Ploiești, când un bărbat a decis să-și pună capăt vieții aruncându-se de la etajul șase al unui bloc de pe strada Mărășești. Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Prahova, incidentul a avut loc în jurul orei 20:00, când o femeie a alertat autoritățile cu privire la intenția bărbatului de a se sinucide.

o stradă afectată de o alunecare de teren din Cluj-Napoca, acoperită temporar cu o prelată. Metoda „ingenioasă” folosită de autorități
Stradă afectată de o alunecare de teren din Cluj-Napoca, acoperită temporar cu o prelată. Metoda „ingenioasă” folosită de autorități
Cu ploile care se anunță în zilele următoare, situația străzii afectate de alunecarea de teren din Cluj-Napoca devine tot mai critică. Pentru a proteja zona de infiltrații și a evita agravarea situației, specialiștii au decis să ia măsuri urgente și au acoperit strada cu o prelată.

Polițiști în acțiune: O agentă a Poliției Române și-a gazat colegul cu spray în plină acțiune
Polițiști în acțiune: O agentă a Poliției Române și-a gazat colegul cu spray în plină misiune
O operațiune de stradă în Cluj a luat o turnură neașteptată când o polițistă și-a gazat colegul în loc să încetinească un bărbat recalcitrant. Scenele incredibile au fost surprinse într-un video care a devenit viral pe internet.

Impactul dintre un autoturism și un limitator inteligent de viteză. Momentul a fost filmat
Impactul dintre un autoturism și un limitator inteligent de viteză. Momentul a fost filmat
Recentul accident rutier care a avut loc în apropierea unui limitator de viteză inteligent montat în satul Ghermănești din comuna Snagov, lângă București, a devenit subiect de discuție intensă. Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere și postate pe Facebook de Info Trafic România arată momentul în care mașina iese de pe carosabil și lovește un indicator rutier de pe trotuar.

Ultimele stiri

Norocul în dragoste le surâde acestor 3 zodii
Norocul în dragoste le surâde acestor 3 zodii. Marele Benefic Jupiter le protejează tot restul anului 2024
Cu primăvara în aer, este firesc să simți o dorință bruscă de a căuta dragostea. Din fericire, pentru multe zodii astrele lucrează în favoarea ta.

Inteligența artificială a reprodus visele descrise de oameni. Foto: Captură YouTube
Inteligența artificială a reprodus visele descrise de oameni, iar rezultatele sunt incredibile
Un internaut a întrebat inteligența artificială cum arată „visele”, iar rezultatele sunt incredibile. În urma procesării informațiilor a rezultat un videoclip care pare să fie o combinație dintre scene desprinse din filme SF și cele de fantezie.

Topul celor mai sănătoase tipuri de carne
Topul celor mai sănătoase tipuri de carne. Porcul, preferatul românilor, nici măcar nu se află pe podium
Specialiștii germani au realizat un top al celor mai sănătoase tipuri de carne din lume, surprinzând mulți iubitori ai gastronomiei cu o veste neașteptată: porcul, unul dintre preferații românilor, nu se află nici măcar pe podium. Această clasificare vine în contextul tot mai crescut al preocupării pentru dieta sănătoasă și alimentația echilibrată, iar rezultatele acestui top ar putea schimba perspectivele asupra consumului de carne în multe țări.

Beneficiile extraordinare ale plantei-minune pe care o găsim chiar lângă casă
Beneficiile extraordinare ale plantei-minune pe care o găsim chiar lângă casă. Puțini știu câte boli tratează Mâna Maicii Domnului
Caprifoiul (Lonicera japonica), cunoscut şi sub denumirea populară de Mâna Maicii Domnului, este o plantă căţărătoare de origine asiatică. Înfloreşte de primăvară până vara iar mirosul deosebit al florilor sale albe şi galbene o face să fie în topul preferinţelor celor care vor să îşi decoreze exteriorul locuinţelor. Puțini știu, însă, că aceste flori nu joacă doar un rol decorativ, ci şi unul curativ.

Sondaj Realitatea 1/2

Accesează categoria Sondaj Realitatea din MENIU si vezi rezultatele LIVE.

Cu cine vei vota la Primăria Capitalei?

Sondaj Realitatea 2/2

Accesează categoria Sondaj Realitatea din MENIU si vezi rezultatele LIVE.

Cu cine vei vota la Sectorul 5?



Vezi emisiunile Realitatea Plus