Nicolae Ciucă: Sunt convins că pe măsură ce fonduri europene vor ajunge în localităţile de peste Prut, susţinerea pentru UE va creşte în Republica Moldova

Ciucă are încredere în destinul european al Republicii Moldova
Ciucă are încredere în destinul european al Republicii Moldova

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, este convins că, pe măsură ce instituţiile de la Chişinău vor implementa reformele necesare şi pe măsură ce fonduri europene vor ajunge în localităţile de peste Prut, susţinerea pentru Uniunea Europeană va creşte în Republica Moldova. ”Am încredere că într-o zi, nu foarte departe, vom fi împreună în marea familie europeană”, a afirmat Ciucă, 

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Doamne, cât de bine poate să arate Cher la 78 de ani! A ȘOCAT pe toată lumea, e SUPERBĂ

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Iulia Vântur și Salman Khan, amenințați cu moartea! Prietenul cel mai bun al actorului a fost ucis!

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Cu chipul cărui adversar politic și-ar face tatuaj liderul AUR? George Simion: „Aduce puțin cu Gollum din Stăpânul Inelelor”

Articol partener

PUTEREA.RO

Cea mai veche biserică creștină cunoscută: unde a fost descoperită

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Atenție! Mesaj FALS promovat pe Facebook în legătură cu un abonament anual la STB de doar 11,69 de lei

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Zelenski acuză Coreea de Nord că furnizează soldaţi armatei ruse

Actual

 Foto: Inquam Photos - George Călin
Culisele Statului Paralel. Mafia care vrea acces la secretele de stat înainte de alegeri. Controversele din jurul certificatelor ORNISS
Șeful care deține cele mai mari secrete de stat a fost audiat la DNA în dosarul senatorului Eugen Pîrvulescu. Marius Petrescu a venit în calitate de martor. El susține că lucrurile au fost lămurite și că la mijloc a fost vorba doar despre confuzii făcute din necunoașterea legii. 

SONDAJ CURS: Luptă strânsă la alegerile prezidențiale. Primele date după respingerea candidaturii Dianei Șoșoacă
SONDAJ CURS: Luptă strânsă la alegerile prezidențiale. Primele date după respingerea candidaturii Dianei Șoșoacă
Cel mai recent sondaj realizat de CURS, între 11 și 16 octombrie 2024, arată o competiție tot mai strânsă pentru accederea în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Acest sondaj vine la scurt timp după respingerea candidaturii europarlamentarului Diana Șoșoacă, lucru ce pare să fi schimbat dinamica preferințelor electorale. Sondajul a fost realizat prin metoda CATI (interviuri telefonice asistate de computer) pe un eșantion de 1006 respondenți, toți cu vârsta de 18 ani și peste.

SURSE: Se cere mandat de arestare preventivă în lipsă pentru afaceristul Marțian, acuzat că și-ar fi RĂPIT copiii
SURSE: Se cere mandat de arestare preventivă în lipsă pentru afaceristul Marțian, acuzat că și-ar fi RĂPIT copiii
Surse judiciare informează că în cazul răpirii copiilor milionarului Adrian Marțian, anchetatorii sunt, în prezent, la instanță pentru a obține un mandat de arestare preventivă în lipsa acestuia. Marțian este acuzat de răpirea propriilor copii, Antonio, Rania și Raisa, care au dispărut din locuința lor din Sântandrei, acolo unde se aflau doar cu bona.

Angel Tîlvăr. Foto: X
Mișcare strategică a ministrului Tîlvăr: Un nou coridor de mobilitate militară, între România, Bulgaria şi Turcia
Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, a semnat joi, în marja reuniunii NATO de la Bruxelles, o scrisoare de intenţie privind stabilirea unui coridor de mobilitate militară între România, Bulgaria şi Turcia.

Politică

Marcel Ciolacu: „Anul acesta România va intra în Schengen terestru. Am mai multe informații. Nu aș vrea să intru în detalii”
Marcel Ciolacu: „Anul acesta România va intra în Schengen terestru. Am mai multe informații. Nu aș vrea să intru în detalii”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, seara, la un post TV, că „anul acesta România va intra în Schengen terestru”. „Am mai multe informații. Nu aș vrea să intru mai mult în detalii”, a spus premierul.

Marcel Ciolacu / Foto: Inquam Photos
Ciolacu, despre candidatura la prezidențiale: „Nu îmi doresc să fiu cel mai iubit dintre pământeni. Cel mai frumos dintre urâţi se pare că sunt”
Marcel Ciolacu a vorbit, joi seara, despre candidatura sa la alegerile prezidențiale. Premierul a afirmat că nu îşi doreşte să fie ”cel mai iubit dintre pământeni”, aşa cum şi-ar dori actualul președinte al României - Klaus Iohannis, dar a subliniat că este „cel mai frumos dintre urâţi”.

Marcel Ciolacu, după alerta de drone, din Constanţa: „Nu a fost niciun pericol”
Marcel Ciolacu, după alerta de drone, din Constanţa: „Nu a fost niciun pericol”
Premierul Marcel Ciolacu a dat asigurări că nu a fost niciun pericol în judeţul Constanţa, unde a fost transmis un mesaj RO-Alert în care cetăţenii erau avertizaţi că există posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian. Ciolacu a precizat că au fost ridicate avioane de luptă şi că lucrurile au fost sub control.

AUR a depus lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare. George Simion, primul la Camera Deputaţilor
AUR a depus lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare. George Simion, primul la Camera Deputaţilor
Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a depus, joi, lista de candidaţi pentru circumscripţia electorală nr. 42, Bucureşti, la alegerile parlamentare. Preşedintele formaţiunii, George Simion, candidat la prezidenţiale, deschide lista la Camera Deputaţilor, iar Petrişor Peiu la Senat.

Ultimele stiri

Război în Ucraina, ziua 967. Joe Biden, vizită fulger la Berlin: cum ar putea influența soarta conflictului
Război în Ucraina, ziua 967. Zelenski îşi apără planul „pentru victorie” la Bruxelles: tur de forță în faţa UE şi NATO- LIVE TEXT
Războiul din Ucraina a ajuns în ziua cu numărul 967 de conflict. Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski se află joi la Bruxelles pentru a-şi apăra planul „pentru victorie” în faţa celor 27 de lideri europeni şi a celor 32 de miniştri ai apărării din NATO, într-un moment în care ţara sa se află într-o situaţie dificilă pe câmpul de luptă.

Cum să pregătești mesele zilei doar cu friteuza cu aer cald și prăjitorul de pâine. Foto/Arhivă
Cum să pregătești mesele zilei doar cu friteuza cu aer cald și prăjitorul de pâine. Sfaturi utile pentru mese delicioase și rapide
Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să-ți simplifici viața în bucătărie și să pregătești mese delicioase folosind doar două aparate? Cu o friteuză cu aer cald și un prăjitor de pâine la îndemână, poți crea o varietate de preparate gustoase pentru întreaga zi.

Cum poți slăbi doar bând apă. Ce spun medicii
Cum poți slăbi doar bând apă. Ce spun medicii
Hidratarea corectă este esențială pentru sănătatea și fitness. Lipsa apei suficiente poate duce la diverse probleme, cum ar fi dureri de cap, oboseală, indigestie și chiar creșterea în greutate.

Horoscopul zilei, vineri,18 octombrie 2024
Horoscopul zilei, vineri,18 octombrie 2024. Venus în Săgetător revoluționează iubirea. Două zodii vor simți că iau foc.
Ziua de vineri, 18 octombrie 2024, aduce o energie vibrantă și pasională pentru semnele zodiacale, datorită poziționării lui Venus în Săgetător, care promite să revoluționeze iubirea și relațiile. Această influență cosmică va trezi spiritul aventuros și dorința de a explora noi orizonturi sentimentale, generând momente de intensitate emoțională. În timp ce unele zodii se vor bucura de o căldură arzătoare în relații, altele vor fi motivate să se deschidă spre noi experiențe romantice.

Vezi emisiunile Realitatea Plus