Mesaje şi felicitări de Rusalii: La mulţi, Roxana! La mulţi ani, Ruxandra!

Saturday, 03 June 2017, 20:44, Sursă: REALITATEA.NET

Mesaje şi felicitări de Rusalii. De Rusalii, mulţi români le sărbătoresc pe femeile care poartă numele ROXANA şi RUXANDRA. Aşadar, dacă doriţi să le transmiteţi un mesaj, de ziua mai puţin oficială a numelui lor, am ales câteva exemple de MESAJE, FELICITĂRI ŞI URĂRI DE RUSALII.

MESAJE DE RUSALII. FELICITARI DE RUSALII: LA MULŢI ANI, ROXANA! LA MULŢI ANI, RUXANDRA!, LA MULŢI ANI, ROXY!

MESAJE DE RUSALII. De ziua ce-ti surade-n prag/ Si-i porti frumosul nume,/ Eu iti doresc tot ce-i mai drag/ Si mai frumos pe lume!

(w500) <p>FELICIT

Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La Multi Ani!

FELICITĂRI RUSALII. MESAJE DE RUSALII. Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani!

De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani!

MESAJE DE RUSALII. Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros La Multi Ani multa sanatate, realizari si tot ce va doriti alaturi de cei dragi.

(w500) MESAJE DE

MESAJE DE RUSALII. Toate florile din lume pentru tine Roxana! Sa ai o zi superba si sa te bucuri de ziua numelui tau la fel cum aceste flori se bucura de lumina soarelui. La multi ani!

MESAJE DE RUSALII. Mesaje frumoase de Rusalii

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

MESAJE DE RUSALII. De ziua numelui tau iti doresc sa ai o zi superba si un an plin de realizari. La multi ani incununati de succes!

FELICITĂRI RUSALII. Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani infloritori!

MESAJE DE RUSALII. O zi speciala pentru un angajat deosebit. La multi ani de ziua numelui tau!

De ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume.

MESAJE DE RUSALII. Un cer senin si fara nori Ca viata ta sa fie Sa ai in cale numai flori Succes si bucurie!

FELICITĂRI RUSALII. Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. LA MULTI ANI !!!

FELICITĂRI RUSALII. MESAJE DE RUSALII. LA MULŢI ANI!

Ne face deosebita placere sa-ti transmitem, cu prilejul zilei numelui, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie, tie si celor ce-ti sunt dragi. La Multi Ani!!

MESAJE DE RUSALII. Cu ocazia zilei onomastice iti doresc multa sanatate, numai realizari si bucurii alaturi de cei dragi. La multi ani!

FELICITĂRI RUSALII. La multi ani! Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa fericesti pe toti in jurul tau cu bunatatea ta, dragostea ta si cu frumusetea sufletului tau!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE RUSALII- MESAJE DE "LA MULŢI ANI, ROXANA!", "LA MULŢI ANI, RUXANDRA!"

(w500) <p>FELICIT

MESAJE DE RUSALII. Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii! LA MULTI ANI!

FELICITĂRI RUSALII. LA MULTI ANI! Norocul sa iti zambeasca in fiecare zi, sanatatea sa te acopere si fericirea sa-ti mentina zilnic zambetul pe buze!

Onomastica fericita! Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii. LA MULTI ANI!
Iti doresc pe vant ce bate, multa multa sanatate si pe stele ce lucesc fericire iti doresc. La Multi Ani!

Iti urez ca ziua ta onomastica sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta iar in lume sa gasesti numai fericire. La Multi Ani! 

Vremea de 1 iunie şi Rusalii 2017

MESAJE DE RUSALII. Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul unei privighetori si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori. La Multi Ani!

FELICITĂRI RUSALII. Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste, pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La Multi Ani!

MESAJE DE RUSALII. Cele mai frumoase mesaje de RUSALII

De ziua ce-ti surade-n prag/ Si-i porti frumosul nume,/ Eu iti doresc tot ce-i mai drag/ Si mai frumos pe lume!

MESAJE DE RUSALII. Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La Multi Ani!

Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani!

(w500) <p>FELICIT

De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani!

MESAJE DE RUSALII. Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros La Multi Ani multa sanatate, realizari si tot ce va doriti alaturi de cei dragi. 

FELICITĂRI RUSALII. MESAJE DE RUSALII. Toate florile din lume pentru tine! Sa ai o zi superba si sa te bucuri de ziua numelui tau la fel cum aceste flori se bucura de lumina soarelui. La multi ani!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

MESAJE DE RUSALII.De ziua numelui tau iti doresc sa ai o zi superba si un an plin de realizari. La multi ani incununati de succes! 

RUSALII 2017. Ce înseamnă Rusaliile şi care e legătura cu RUSALKA şi Rusia

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani infloritori!

O zi speciala pentru un angajat deosebit. La multi ani de ziua numelui tau!

MESAJE DE RUSALII. Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine.

Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate orintele.

FELICITĂRI RUSALII. Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La Multi Ani!

RUSALII 2017. Obicei unic în România de RUSALII: Ce este udatul nevestelor? 

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

IMESAJE DE RUSALII. ti urez La Multi Ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

De ziua numelui tau si in orice alta zi iti urez sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri placute. Sa ai o zi excelenta!

FELICITĂRI RUSALII. Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni.

Sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani, de ziua numelui!

MESAJE DE RUSALII. Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!

De ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume.

Un cer senin si fara nori Ca viata ta sa fie Sa ai in cale numai flori Succes si bucurie!

MESAJE DE RUSALII. Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. LA MULTI ANI !!!

FELICITĂRI RUSALII. Ne face deosebita placere sa-ti transmitem, cu prilejul zilei numelui, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie, tie si celor ce-ti sunt dragi. La Multi Ani!!

Cu ocazia zilei onomastice iti doresc multa sanatate, numai realizari si bucurii alaturi de cei dragi. La multi ani!

MESAJE DE RUSALII pentru familie

MESAJE DE RUSALII. La multi ani! Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa fericesti pe toti in jurul tau cu bunatatea ta, dragostea ta si cu frumusetea sufletului tau!

Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii! LA MULTI ANI!

MESAJE DE RUSALII. Onomastica fericita! Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii. LA MULTI ANI!

Iti doresc pe vant ce bate, multa multa sanatate si pe stele ce lucesc fericire iti doresc. La Multi Ani!

FELICITĂRI RUSALII. Iti urez ca ziua ta onomastica sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta iar in lume sa gasesti numai fericire. La Multi Ani!

 Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul unei privighetori si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori. La Multi Ani!

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL