Mesaj cutremurător după triumful lui Trump: "Cum le voi spune asta copiilor mei?"

Wednesday, 09 November 2016, 16:55, Sursă: REALITATEA.NET

Dezamăgire mare în tabăra candidatului democrat Hillary Clinton, după ce republicanul Donald Trump a câștigat alegerile din SUA împotriva oricăror previziuni. Activistul și comentatorul politic Van Jones a lansat un avertisment dureros la capătul unei campanii în care, mai mult ca niciodată, presa din America s-a poziționat clar de partea unui candidat.

Ceea ce suporterii lui Trump au numit ”un miracol” a fost caracterizat drept ”un coșmar” de Van Jones, într-o intervenție la postul de televiziune CNN. ”E greu să fii părinte în acest moment pentru mulți dintre noi. Îi spui copilului tău să nu hărțuiască, să nu fie bigot, să-și facă temele și să fie pregătit. Apoi se întâmplă asta, iar oamenii care și-au culcat copiii aseară se tem de ziua de mâine, nu știu cum le vor explica asta copiilor lor”, a spus Van Jones, conform click.ro.

Jones și-a exprimat de asemenea teama cu privire la viitorul comunităților pe care Trump le-a luat în derâdere sau chiar le-a amenințat de-a lungul campaniei prezidențiale. ”Prietenii mei musulmani mi-au trimis mesaje în această noapte, ca să mă întrebe dacă nu cumva ar trebui să părăsească țara. Știu familii de imigranți care sunt îngrozite. Este prigoana albilor împotriva unui președinte negru. De aici pornește toată suferința.”

Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN