Lovitură pentru DNA în dosarul Sorinei Pintea. Vezi CE au decis judecătorii

pintea
pintea

Sorina Pintea a scăpat de controlul judiciar în dosarul în care a fost trimisă în judecată pentru luare de mită. Decizia, luată de Tribunalul București, nu este una definitivă, astfel că procurorii o pot contesta, informează realitateadinjustitie.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Gigel Frone, picanterii din culisele Românii au talent. 'A picat pe mine Dumnezeu!'. Ce făceau Smiley și Bartoș în pauză?

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ancuța Popoviciu șochează din nou! Judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu a întrebat-o pe mama Robertei dacă a fost la înmormântarea fiicei sale

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova: Numeroși cetățeni, adunați în Piața Marii Adunări Naționale, la evenimentele organizate de Ziua Europei

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Mai multe evenimente din weekend deviază liniile 100, 203 și 205

Actual

Disidentul Gheorghe Ursu Exclusiv
Fiul disidentului Gheorghe Ursu, după decizia de achitare a torționarilor tatălui său: „Este o continuare a influenței fostei Securități în justitia românească”
Magistrații de la Curtea de Apel București au respins ca inadmisibile solicitările formulate de Parchetul General și de Andrei și Olga Ursu pentru revizuirea deciziei de achitare a foştilor ofiţeri de Securitate Marin Pîrvulescu şi Vasile Hodiş, acuzați că l-au torturat pe disidentul Gheorghe Ursu. Într-o intervenție la Realitatea Plus, Andrei Ursu, fiul disidentului, a vorbit fără menajamente despre suspiciunile sale cu privire la influența pe care fosta Securitate o mai are în interiorul aparatului de justiție. 

Potrivit specialiștilor americani, e cea mai puternică furtună din 2005
O furtună solară de o intensitate rară se îndreaptă spre Pământ. Sunt posibile fenomene astrale spectaculoase, dar și perturbări în telecomunicații și energetică
O furtună solară de o intensitate rară se îndreaptă spre Pământ şi ar putea provoca întreruperi ale reţelelor electrice şi sateliţilor încă de vineri seara, dar şi aurore boreale impresionante, au avertizat autorităţile americane. Potrivit experților, este cel mai puternic fenomen din ultimii aproape 20 de ani.

Forțele de ordine au fost surprinse de desfășurarea atacului, dar au făcut față (Profimedia)
Scene ireale în Germania. Sute de activiști au luat cu asalt o uzină Tesla. Reacție furibundă a lui Elon Musk - VIDEO
800 de activiști anticapitaliști au luat cu asalt uzina Tesla din Germania și s-au ciocnit cu poliția. Aceștia se opun extinderii fabricii producătorului american de vehicule electrice la Grueneheide, în apropiere de Berlin, pe motiv că ar afecta mediul înconjurător.

Un bărbat a fost lovit mortal de tren la intrare în gara Medgidia
Un bărbat a fost lovit mortal de tren la intrare în gara Medgidia. Traficul feroviar a fost blocat în zonă în urma accidentului
Un accident mortal a survenit în jurul orei 16:55 în stația de cale ferată Medgidia, unde mecanicul trenului R 8652 a anunțat că o persoană a fost accidentată pe linia de cale ferată, la ieșire din stația Medgidia.

Ultimele stiri

Premierul Netanyahu se confruntă cu tot mai multe critici dure
Un șef de stat a cerut Curţii Penale Internaţionale să-l aresteze pe Netanyahu
Preşedintele columbian, Gustavo Petro a cerut vineri Curţii Penale Internaţionale să emită un mandat de arestare pe numele premierului israelian, Benjamin Netanyahu. Liderul de la Bogota  a rupt deja toate legăturile diplomatice cu Israelul, acuzându-l de "genocid" în Fâşia Gaza.

Monica Tatoiu. Foto: Captură YouTube
Motivul pentru care fiul Monicăi Tatoiu a devenit ateu: „Când a venit preotul de Crăciun cu Biblia a făcut urât”
Monica Tatoiu se consideră o persoană foarte religioasă și spune că are o relație specială cu Dumnezeu. Pe de altă parte, femeia de afaceri a dezvăluit că fiul său nu împărtășește aceleași sentimente. Mai mult, religia a ajuns să fie motiv de neînțelegeri în familia sa.

Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer in martie (Profimedia)
Cum se simte Kate Middleton. Prințul William a vorbit despre starea soției sale, care urmează un tratament împotriva cancerului
Prinţul William al Marii Britanii a declarat vineri că soţia sa, Kate Middleton, ''se simte bine'', într-un rar comentariu public despre starea de sănătate a prinţesei de Wales, care urmează o chimioterapie preventivă pentru cancer.

Anul aceste se suprapun mai multe sărbători în aceeași zi
Sâmbăta Luminată, 11 mai 2024. Este singura sărbătoare ortodoxă din an în care nu trebuie făcut acest lucru
Sâmbăta Luminată este una dintre marile sărbători ortodoxe dintre Paște și Înalțarea Domnului. Ceea ce o diferențiază în calendarul ortodox este că în această zi nu se face parastas. 

Justiţie

Aplicația eDac a dus la detectarea multor fugari
Român dat în căutare în trei țări, prins în Caraş-Severin, cu ajutorul aplicație Schengen care i-a băgat în sperieți pe fugari
Un român dat în urmărire internaţională pentru infracţiuni comise în trei țări ale Uniunii Europene a fost identificat de către jandarmi cu ajutorul aplicaţiei eDAC. Aceasta conţine informaţii existente în bazele de date care aparţin autorităţilor române şi statelor din spaţiul Schengen. Bărbatul este acuzat de comiterea a 16 infracţiuni, inclusiv deţinere ilegală de arme de foc.

Bărbatul și-a folosit autoritatea de cadru didactic
Profesor din Suceava, condamnat la închisoare cu executare pentru că a avut o relație cu o elevă de 15 ani
Un profesor de educație fizică din judeţul Suceava a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu executare pentru că a întreținut relații intime cu o elevă de 15 ani.

Un român „întreprinzător”, prins de poliția spaniolă. Foto/Profimedia
Românul care a șocat Spania. Cu ce a fost prins de polițiști. Valora 650.000 de euro!
Un român plecat la muncă în Spania s-a gândit să se lanseze „în lumea afacerilor”. Numai că a ales partea mai gri, și și-a plantat marijuana în fundul grădinii. A fost prins, până la urmă, de poliție.

Dan Diaconescu rămâne sub control judiciar / Foto: Inquam Photos
Dan Diaconescu n-a avut noroc la judecători. A rămas sub controlul judiciar și interdicția de a părăsi țara
Conform portalului instanţelor de judecată, magistraţii au decis să menţină controlul judiciar faţă de Dan Diaconescu, măsura urmând să fie verificată cel târziu până la data de 8 iulie.

Sondaj Realitatea 1/2

Accesează categoria Sondaj Realitatea din MENIU si vezi rezultatele LIVE.

Cu cine vei vota la Primăria Capitalei?

Sondaj Realitatea 2/2

Accesează categoria Sondaj Realitatea din MENIU si vezi rezultatele LIVE.

Cu cine vei vota la Sectorul 5?



Vezi emisiunile Realitatea Plus