Dragnea în brațele iubitei Irina, în noaptea dintre ani. Unde au petrecut Revelionul

Tuesday, 01 January 2019, 12:01, Sursă: REALITATEA.NET

Noaptea dintre ani l-a prins pe liderul PSD Liviu Dragnea în brațele iubitei sale, Irina Tănase. Potrivit unor surse, ei și-au petrecut Revelionul la Castelul Foișor din Sinaia, un loc destinat exclusiv activităților de protocol ale statului, administrat de RA-APPS. 

Au apărut și câteva fotografii cu cei doi. Pozele îi arată pe lângă un brad împodobit. Se pare că Sinaia este destinația preferată de președintele PSD în ultima vreme pentru sărbători. El a fost și de Paște acolo, împreună cu iubita sa, cu fiul său, Valentin, și cu soția acestuia. Castelul Foișor a fost construit pe fostul Domeniu Peleș de regele Carol I și a fost reamenajat ulterior pentru soții Ceaușescu, potrivit stiripesurse.ro.

Liviu Dragnea și-a luat concediu pentru o lună și i-a delegat atribuțiile de președinte al Camerei Deputaților lui Florin Iordache. Anul 2019 se anunță unul crucial pentru liderul PSD! Pe lângă alegerile europarlamentare din mai, Dragnea are un mare test în decembrie, la alegerile prezidențiale, la care ar putea fi și candiat. Însă, până atunci, problemele din justiție îi dau mari bătăi de cap. Dragnea are o condamnare cu executare, la care a făcut contestație.

 

 

Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ