Lelia Munteanu: Orban, hotărât să taie turcii din PSD, în timp ce-i bărbiereşte

Monday, 18 March 2019, 17:24, Sursă: REALITATEA.NET

Şeful liberalilor, Ludovic Orban, "călare pe penibil" pe scena Summitului PPE de la Bucureşti, scrie Lelia Munteanu într-un editorial publicat pe Gandul.info.

"Închipuindu-şi că mobilizează electoratul, urmaşul Brătienilor, Ludovic Orban, şi-a înfipt oastea de strânsură pe redutele sfârşitului de secol XVII, în delir: „O să închei cu un strigăt de luptă. Ultima încercare a turcilor de a ocupa Viena a fost zădărnicită de o şarjă de cavalerie care a fost condusă de husarii înaripaţi polonezi şi care au reuşit să întoarcă pe spate sute de mii de otomani şi care erau împrejurul Vienei, reuşind să păstreze Europa aşa cum este ea astăzi. Dragii mei, şarja de cavalerie a început, husarii înaripaţi sunt pregătiţi de luptă, fiecare dintre voi trebuie să intre în luptă cu încrederea în izbândă".

Pe scena Summitului PPE de la Bucureşti, cuvintele belicosului chitarist au împroşcat cu un penibil greu de şters.

De parcă n-ar ajunge că lista de candidaţi PNL e plină de pedelişti vopsiţi, Orban i-a costumat astăzi pe toţi în husari, transformând europarlamentarele într-un d-ale carnavalului, unde el, ca un Nae Girimea („frizer şi subchirurg”), taie turcii din PSD, în timp ce îi bărbiereşte..."

Mai multe aici

Adaugă părerea ta
Alte articole din: MEDIA