Publicația G4 Media a lansat un atac mizerabil la adresa jurnaliștilor Realitatea. Așa zișii ziariști independenți coordonați de Dan Tăpălagă au întocmit o listă neagră cu oamenii din presă dar și politicieni care îl susțin pe Călin Georgescu. Articolul a lansat și foarte multe acuzații grave, fără a fi prezentate și dovezi în acest sens. Totul după ce Călin Georgescu a fost invitat în platoul Realitatea PLUS. Trustul a adresat invitații oficiale și Elenei Lasconi, care nu a dat însă niciun răspuns.
Publicația G4 Media l-a susținut în 2019 pe președintele Klaus Iohannis în campania electorală împotriva Vioricăi Dăncilă. Atunci, jurnalistul Dan Tăpălagă lansa mai multe atacuri la adresa PSD și a guvernului condus de social-democrați.
Dan Tăpălagă derulează acum o campanie de susținere pentru Elena Lasconi pe site-ul de știri pe care îl coordonează. El susține într-un editorial că primarul din Câmpulung este singura șansă ca România să aibă un parcurs european. Mai mult, Tăpălagă îl atacă pe Călin Georgescu, fără să aducă dovezi pentru acuzațiile pe care le face.
În 2005, Dan Tăpălagă a fost purtătorul de cuvânt al Ministerului Justiției condus de Monica Macovei. Nu doar că reprezenta instituția majoră a statului, dar era și consilierul apropiat al Monicăi Macovei. În același an, Tăpălagă și șefa sa Macovei au intrat fără drept în sediul Arhivei SIPA unde au stat mai multe ore.
Arhiva SIPA avea la acel moment, la fel ca și astăzi, dosarele, mapele profesionale cu note și rapoarte. Cu alte cuvinte toate secretele magistraților din România erau în aria de interes a lui Tăpălagă și Macovei care au stat în sediu pentru mai mult timp.
Abia din 2017, adică 12 ani mai târziu, când cei doi ocupau poziții complet diferite, a ieșit la iveală această acțiune extrem de gravă. Nici până astăzi nu se știe exact la secretele căror personaje-cheie au avut acces cei doi pe vremea când ocupau funcțiile de vârf din Justiția română. Nu se știe nici dacă Macovei și Tăpălagă au plecat cu informații, notițe, fotografii sau documente secrete din sediul Arhivei SIPA. În momentul în care jurnaliștii Realitatea PLUS l-au contactat pe Tăpălagă, acesta a refuzat să ofere un punct de vedere.