Incidența coronavirus în Capitală continuă să scadă - Rata de infectare COVID-19 a ajuns la 2.41 cazuri la mia de locuitori

Incidența în Capitală, sub 3/1000
Incidența în Capitală, sub 3/1000

Incidența coronavirus în Capitală continuă să scadă și vineri. Rata de infectare COVID-19 a ajuns la 2.41 cazuri la mia de locuitori, potrivit DSP București.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Test de IQ. Doar 3% dintre cei care încearcă îşi dau seama cine este mama copiilor din imagine! Trebuie să fii atent

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Larisa Popa se apucă de muzică, după ce a plecat de la Pescobar: „Nu voi cânta manele…”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Cum evită Cătălin Cîrstoiu un răspuns clar la întrebarea ”cine v-a propus să candidați din partea PSD-PNL”?

Articol partener

PUTEREA.RO

Iohannis este candidatul-iepure la NATO. Tot el face dificile și negocierile pentru Schengen. EXLUSIV/Video.

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Poliţia Română avertizează asupra unui nou mod de înşelăciune prin apeluri telefonice. Ce este ”spoofing”

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Consiliul Concurenței analizează preluarea magazinelor Profi de către Mega Image

Actual

Au fost gasite resturile dronei din Braila
Ministerul Apărării anunță că a găsit drona militară căzută în Insula Mare a Brăilei - Primele imagini cu locul în care s-a prăbușit
O dronă a căzut în Insula Mare a Brăilei noaptea trecută. Ea a fost filmată de localnici chiar în momentul în care se prăbușea. Ministerul Apărării anunță că au fost găsite resturile din dronă.

O femeie a fost lovită de un cort AUR luat de vânt! Persoana a leșinat
O femeie a fost lovită de un cort AUR luat de vânt! Persoana a leșinat
Scene halucinante surprinse la Gura Humorului. O femeie a fost lovită de un cort AUR amplasat pe stradă. Incidentul s-a produs din cauza vântului puternic. 

Raed Arafat vrea un sistem de alarmare a populației. Întâlnire de taină cu un afacerist
Raed Arafat vrea un sistem de alarmare a populației. Întâlnire de taină cu un afacerist
Întâlnire de taină la sediul Departamentului pentru Situații de Urgență pentru pregătirea unei achiziții de peste două miliarde de euro pentru un sistem de alarmare a populației. Raed Arafat s-a întâlnit cu o delegație condusă de afaceristul Ștefan Codruț Osain, în biroul său de la etajul al doilea din clădirea Ministerului Afacerilor Interne. Jurnaliștii Realitatea PLUS au încercat să obțină un punct de vedere de la Raed Arafat, dar fără succes. 

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu, prima reacție după ce o dronă a căzut în apropiere de Brăila: "Nu avem victime"
Premierul Marcel Ciolacu a spus „haideţi să aşteptăm ancheta”, întrebat, vineri la Timişoara, dacă drona care ar fi căzut în apropiere de Brăila este de provenienţă rusească.

Ultimele stiri

Propunerea ar fi legată de scorul în sondaje
SURSE: Scenariul retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei
Scenariu bombă în coaliția PSD-PNL. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Generală a Capitalei ar fi fost invocată în discuțiile din interiorul coaliției, potrivit unor surse politice citate de Realitatea Plus. 

Clotilde Armand a cerut ajutorul Politiei Locale (sursă: anchetatorii.ro)
Primărița-pompier de la sectorul 1 fuge de cetățenii care-i cer socoteală. Imagini virale, Clotilde s-a baricadat în frizerie - VIDEO
Imagini incredibile surprinse pe stradă cu primarul sectorului 1. Clotilde Armand a fost luată la rost de cetățeni și întrebată de problemele sectorului, dar aceasta a fugit de ei si s-a baricadat într-un salon. Mai mult, primărița a cerut și ajutorul poliției locale pentru a scăpa de oameni. Și nu este un caz izolat. Aflată într-un supermarket, Armand a făcut un scandal în momentul în care a fost filmată și întrebată de un locuitor despre șobolanii din sectorul 1. 

Marian Vanghelie a pierdut un proces cu Victor Ponta/ Foto: Inquam Photos
Marian Vanghelie, acuzații grave la adresa lui Victor Ponta: Face afaceri cu funcția de la guvern
Scandal total între Marian Vanghelie și Victor Ponta! Fostul primar de la sectorul 5 al Capitalei spune că actualul consilier al premierului Marcel Ciolacu profită de funcția pe care o are la Guvern pentru a face bani. Vanghelie a declarat, în exclusivitate, la Realitatea PLUS că Victor Ponta a fost luat de Adrian Năstase de la Paris și adus șef peste Corpul de Control al premierului. El spune că are informații pe care le va publica despre trecutul fostului sef al Executivului. 

Război în Ucraina, ziua 765 / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 765. Instalațiile energetice din Ucraina, ținta unui atac cu rachete și drone rusești - LIVE TEXT
Instalațiile energetice din Ucraina au fost ținta unui atac cu rachete și drone rusești în cursul nopții, în care au fost avariate centrale termice și hidroelectrice, a declarat, vineri, operatorul rețelei electrice ucrainene Ukrenergo, informează Reuters. Este ziua 765 de război în Ucraina.



Vezi emisiunile Realitatea Plus