Protestatarii au intrat în sala de cinema şi au oprit proiecţia filmului, punând manele în difuzoarele telefoanelor. Manifestaţia a degenerat în doar câteva minute, iar taberele formate au început să se înjure. Poliţia a trebuit să intervină pentru a-i linişti pe manifestanţi.
"Mi se pare complet dincolo de orice norme de dialog, de înţelegere a celuilalt, de exprimare în necunoştinţă de cauză. Mi se pare că există un public pentru acest gen de probleme. Ne-a interesat, ne-a preocupat să vorbim despre o categorie de oameni care nu au voce, despre care nu se vorbeşte, nu îi ascultă nimeni. Asta e un lucru important. Nu că e un moft, e de datoria noastră să îi cunoaştem şi să îi înţelegem", spune Ada Solomon, producător de film.
Incidentul de joi nu e unul singular. Săptămâna trecută, mai mulți oameni au intrat în sala de cinema a Muzeului Ţăranului Român și au întrerupt difuzarea filmului "120 de bătăi pe minut", cântând muzică bisericească şi Imnul României.
Încă un film, întrerupt de proteste la MŢR. Ada Solomon: "Dincolo de orice norme de înţelegere"
![Încă un film, întrerupt de proteste la MŢR. Ada Solomon: "Dincolo de orice norme de înţelegere"](https://media.realitatea.net/multimedia/image/201802/w728/film_intrerupt_10711400.jpg)