Încă o persoană testată pozitiv în focarul de coronavirus de la Poliţia Olt. Numărul total al cazurilor a ajuns la nouă

politie
politie

Nepoata ajutorului de post din Ipoteşti a fost confirmată cu noul coronavirus. Zilele trecute, poliţistul, soţia şi cei doi fii au fost şi ei declarați pozitiv şi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, relatează  realitateadeolt.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Carmen Iohannis, apariție ȘOC! I-a amuțit pe toți, IREAL cum s-a îmbrăcat

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche! „Voi știți ce mai fac copiii voștri?!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Surse: Coaliţia s-a răzgândit şi vrea să mute iar data alegerilor prezidenţiale

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Informații digitale în timp real pentru călătorii din Gara de Nord

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

IGPR: Când fac cumpărături online, o treime dintre adulţi nu verifică dacă pagina magazinului e reală

Actual

Banii urmează să ajungă în fondul de rezervă al Executivului
Ordonanță bombă. Guvernul ia 10% din banii necheltuiți de instituții pentru a acoperi găurile din buget
Guvernul a adoptat o ordonanță de urgență privind o rectificare bugetară mascată. S-a decis ca toate instituțiile statului să cedeze 10 la sută din banii necheltuiți, iar fondurile să fie mutate în fondul de rezervă, de unde vor putea fi folosiți inclusiv pentru plata salariilor și pensiilor. 

Florin Piersic a fost operat și se află la secția de Terapie Intensivă
Florin Piersic a fost operat și se află la secția de Terapie Intensivă - Comunicatul oficial al spitalului
Vești noi vin despre Florin Piersic, în timp ce fanii marelui actor stau cu sufletul la gură pentru a afla ce se mai întâmplă cu el.  Potrivit surselor Realitatea Plus, Florin Piersic a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar în prezent se află la secția de ATI a Spitalului Foișor.

Tarom a folosit aeronava
Aeronava Boeing care a ratat decolarea în Dakar a aparținut TAROM până în 2022. A zburat sub numele "Deva"
Ies de iveală noi detalii în cazul accidentului aviatic grav produs în Dakar, după ce o aeronava Boeing a ratat decolarea. Avionul s-a aflat până anul trecut în flota Tarom, compania folosindu-l aproape 30 de ani. 4 oameni au fost grav răniți în urma accidentului, iar unul dintre ei, copilotul, ar fi român.

Medicul Tudor Ciuhodaru a vorbit despre riscurile operației lui Florin Piersic Exclusiv
Ce se întâmplă în aceste momente cu Florin Piersic. Medicul Tudor Ciuhodaru a vorbit despre riscurile operației și șansele de a trece cu bine peste această cumpănă
Maestrul Florin Piersic a iesit in urma cu scurt timp din operatie. Medicii de la Spitalul Foișor din Capitală i-au înlocuit proteza de la genunchi pentru a scăpa de infecție. Starea lui de sanatate este insa in continuare una gravă. Într-o intervenție la Realitatea Plus, doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonator UPU, Spitalul Clinic de Urgență Iași, a vorbit despre șansele actoirului de a se recupera după această operație.

Social

Adrian Oros / Foto: Inquam, Sabin Cirstoveanu
TU DECIZI. Dosar de candidat. Adrian Oros, ministrul care încasa și salariu de profesor fără să fie la catedră
Astăzi la rubrica „Tu decizi! Dosar de candidat” discutăm despre Adrian Oros, fostul ministru al Agriculturii care a ținut ocupat un post de profesor universitar în timp ce mergea în deplasări cu liderii de partid și a scandalizat opinia publică după ce a trimis un videoclip indecent într-o conversație cu mai mulți secretari de stat. În vară, candidează pentru șefia Consiliului Județean Cluj. Dacă merită sau nu votul tău, tu decizi după ce urmărești analiza care urmează. 

Polițistul care a căzut la datorie de Paște, condus pe ultimul drum în sunetul sirenelor. Foto: Captură Facebook
Polițistul care a căzut la datorie de Paște, condus pe ultimul drum în sunetul sirenelor. Cortegiul funerar s-a întins pe toate străzile orașului
Imagini impresionante vin de la Galați. Zeci de polițiști cu mașini și motociclete și-au condus pe ultimul drum colegul, polițistul motociclist care a murit în ziua de Paște după ce un șofer neatent a intrat în el cu mașina. Cortegiul funerar s-a întins pe toate străzile orașului. Colegii lui Cristian au mers cu girofarurile pornite ca semn de omagiu pentru colegul lor. 

Cireșele au ajuns să se vândă la bucată, în Londra
Cireșele au ajuns să se vândă la bucată, în Londra. Prețul exorbitant al acestora, dezvăluit de o româncă din Marea Britanie
Într-o perioadă în care prețul cireșelor a devenit subiectul glumelor pe rețelele de socializare din România, o româncă stabilită în Marea Britanie a reușit să stârnească un val de surprindere cu informațiile sale. Aceasta a făcut o postare recentă în care a dezvăluit prețul exorbitant cu care se vând acestea în Londra. 

Un bărbat a murit, după ce a fost prins sub un mal de pământ, în județul Vâlcea / Foto: Inquam Photos
Un bărbat a murit, după ce a fost prins sub un mal de pământ, în județul Vâlcea. Victima lucra la reconstrucţia unui drum forestier
Un bărbat în vârstă de 54 de ani, care lucra la reconstrucţia unui drum forestier în zona oraşului Călimăneşti din judeţul Vâlcea, a murit, joi, după ce a fost prins sub un mal de pământ. În urma incidentului, Poliţia şi Inspectoratul Teritorial de Muncă au demarat investigații.

Local

Sinucidere într-un bloc din Ploiești. Un bărbat s-a aruncat de la etajul șase
Sinucidere într-un bloc din Ploiești. Un bărbat s-a aruncat de la etajul șase
O tragedie a avut loc miercuri seară în municipiul Ploiești, când un bărbat a decis să-și pună capăt vieții aruncându-se de la etajul șase al unui bloc de pe strada Mărășești. Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Prahova, incidentul a avut loc în jurul orei 20:00, când o femeie a alertat autoritățile cu privire la intenția bărbatului de a se sinucide.

o stradă afectată de o alunecare de teren din Cluj-Napoca, acoperită temporar cu o prelată. Metoda „ingenioasă” folosită de autorități
Stradă afectată de o alunecare de teren din Cluj-Napoca, acoperită temporar cu o prelată. Metoda „ingenioasă” folosită de autorități
Cu ploile care se anunță în zilele următoare, situația străzii afectate de alunecarea de teren din Cluj-Napoca devine tot mai critică. Pentru a proteja zona de infiltrații și a evita agravarea situației, specialiștii au decis să ia măsuri urgente și au acoperit strada cu o prelată.

Polițiști în acțiune: O agentă a Poliției Române și-a gazat colegul cu spray în plină acțiune
Polițiști în acțiune: O agentă a Poliției Române și-a gazat colegul cu spray în plină misiune
O operațiune de stradă în Cluj a luat o turnură neașteptată când o polițistă și-a gazat colegul în loc să încetinească un bărbat recalcitrant. Scenele incredibile au fost surprinse într-un video care a devenit viral pe internet.

Impactul dintre un autoturism și un limitator inteligent de viteză. Momentul a fost filmat
Impactul dintre un autoturism și un limitator inteligent de viteză. Momentul a fost filmat
Recentul accident rutier care a avut loc în apropierea unui limitator de viteză inteligent montat în satul Ghermănești din comuna Snagov, lângă București, a devenit subiect de discuție intensă. Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere și postate pe Facebook de Info Trafic România arată momentul în care mașina iese de pe carosabil și lovește un indicator rutier de pe trotuar.

Ultimele stiri

Război în Ucraina
Război în Ucraina, ziua 806: Soarta conflictului, în continuare incertă. Oficial: Dacă Rusia nu pierde, Europa va trebui să se pregătească pentru mai multe războaie - LIVE TEXT
Ucraina a ajuns astăzi în ziua cu numărul 806 de război. Ministrul de externe din Kosovo a declarat că țara sa este convinsă că Rusia trebuie să piardă războiul din Ucraina, pentru ca acest conflict să nu se extindă și mai mult în Europa.

Protestele ar putea continua dacă piesa Israelului ajunge în finala (Profimedia)
Protest masive la Malmo față de participarea Israelului la Eurovision. Greta Thunberg printre manifestanți - VIDEO
Mii de manifestanți fluturând steaguri palestiniene s-au adunat joi în centrul orașului suedez Malmo, pentru a cere încetarea focului în Gaza și pentru a protesta față de participarea Israelului la Concursul Eurovision. Activita de mediu Greta Thunberg s-a alăturat manifestanților.

Mihai Daraban participă la ședința Consiliului General al Federației Mondiale a Camerelor de Comerț
CCIR reprezintă România în cel mai important for de conducere al organizației mondiale a camerelor de comerț
Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), Mihai Daraban, participă în perioada 8-10 mai a.c. la ședința Consiliului General al Federației Mondiale a Camerelor de Comerț (WCF) și la prima ediție a summitului internațional al Camerei de Comerț Internaționale (ICC), evenimentul având ca temă centrală „Afacerile dincolo de granițe: IMM-urile la nivel global”.

Cutremur, joi după-amiază, în România
Cutremure în România, la scurt timp unul după altul. În ce zone s-au produs?
Două cutremure s-au produs joi după-amiază în județele Gorj și Vrancea, la trei minute unul de celălalt.



Vezi emisiunile Realitatea Plus