Înșelătorii pe bandă rulantă! O tânără care se dădea drept măicuță i-a șocat pe polițiști

Tuesday, 09 July 2019, 13:02, Sursă: REALITATEA.NET

O tânără care se dădea drept maică la o mănăstire din județul Galați este cercetată de polițiști după ce a înșelat mai mulți bistrițeni.

O tânără de doar 19 ani, Maica Elena, a pus la cale un adevărat plan pentru a înșela oamenii cu scopul de a obține diverse sume de bani. Aceasta s-a dat drept maică la o mănăstire din județul Galați și susținea că, în schimbul unor sume de bani, îi poate ajuta pe cei care au nevoie în rezolvarea unor probleme familiale. În plasa ei au căzut mai mulți bistrițeni. Tânăra este acum cercetată pentru înșelăciune, fiind prinsă pe aeroportul din Iași.

”Până în prezent, doi bărbați de 29 de ani și 66 de ani, din localitățile Josenii Bârgăului și Chintelnic, și o femeie de 39 de ani, din municipiul Bistrița, au fost victime ale acestui timp de înșelăciune, iar prejudiciul total cauzat este de 98.380 lei”, arată IPJ Bistrița-Năsăud.

Gălățeanca a fost dată în urmărire națională și a fost prinsă la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Iași, de unde a fost escortată la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, în baza unui mandat de aducere emis pe numele ei, fiind reținută pentru 24 ore, scrie realitateadebistrita.net.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL