Imagini halucinante: Tânăr internat pe holul spitalului din Mediaş. Iată cum arată patul său!

Tuesday, 31 January 2017, 16:51, Sursă: REALITATEA.NET

Imagini halucinante au fost suprinse în județul Sibiu, unde un tânăr a fost internat pe holul spitalului din Mediaș. Din cauza lipsei locurilor disponibile, medicii au improvizat un pat din mai multe scaune pentru bolnavul de diabet.

Tânărul din imagine are 28 de ani și este din localitatea sibiană Brateiu. Deși suferă de diabet, a fost tratat pe patul improvizat aproape o oră și jumătate.

Conducerea Spitalului Municipal Mediaș susține că bărbatul a ajuns într-o stare de sănătate precară pentru că nu urmează tratamentul zilnic cu insulină de care are nevoie. De aceea, medicii au fost nevoiți să improvizeze, așa că tânărul a fost pus să se întindă pe mai multe banchete pentru a putea primi îngrijiri, până când a fost găsit un pat.

(w500) Imagini ha

Cazul uluitor a ieșit la iveală, după ce un tânăr a fost fotografiat pe holul spitalului din Mediaș, în timp ce i se administra o perfuzie pe un pat improvizat din mai multe banchete. Imaginea a stârnit ample controverse pe Facebook despre calitatea serviciilor de sănătate din România.

„ Nesimțire totală. Bine că plătim la sănătate de ne doare și, dacă e să ajungem pe mâna lor, dormim pe scaune”, a scris Mariana, după ce a făcut fotografia revoltătoare care s-a răspândit pe rețeaua de socializare.

„Rușine să vă fie! Unde este igiena?? Unde sunt condiții pentru un om bolnav??? Vi se pare că e normal așa ceva? Decât așa spital, mai bine în grajd!”, a reacționat un alt tânăr, conform libertatea.ro.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SĂNĂTATE