Haos total la DSP Vrancea. Nimeni nu știe cine conduce instituția

dsp vrancea
dsp vrancea

Haos total la DSP Vrancea! Conform procedurilor, doctorul Cătălin Graur, înlocuit pe 13 aprilie cu Cătălin Bunghez, printr-un ordin al ministrului Sănătății, și-a preluat postul de director executiv al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Vrancea, după expirarea perioadei de suspendare. Acesta a aflat însă că instanța i-a respins solicitarea de suspendare a ordinului ministrului Sănătății privind schimbarea sa din funcție și, respectiv, de numire a doi directori noi: unul executiv și unul adjunct. Ulterior, o nouă decizie a MS prevedea detașarea temporară a lui Graur la conducerea DSP Suceava. Medicul a intrat, între timp, în concediu medical. Ieri după-amiază, la conducerea DSP Vrancea se află, în continuare, dr. Dragoș Cozma, informează realitateadevrancea.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Oraşul din România în care nu mai există ambuteiaje, Titi Aur îl laudă. Trucul la care au apelat autorităţile locale

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Avocatul Adrian Cuculis: ”Dacă se întâmplă asta, întreg procesul se va lua de la zero”

Articol partener

PUTEREA.RO

S-a anunțat primul concurs de frumusețe IA din lume, cu femei generate de calculator

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, noii juraţi de la MasterChef România

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, noii juraţi de la MasterChef România

Actual

Afacerea cu criptomonede, DEMASCATĂ de un personaj-cheie! Schema spălării banilor în gașca lui Coldea
Afacerea cu criptomonede, DEMASCATĂ de un personaj-cheie! Schema spălării banilor în gașca lui Coldea
Într-un interviu exclusiv pentru emisiunea „Culisele Statului Paralel", de la Realitatea PLUS, un om cu informații de primă mână a dezvăluit, sub anonimat, cum o rețea bine organizată din gașca lui Florian Coldea a folosit criptomonede pentru a spăla sume uriașe de bani. Menționăm faptul că persoana are identitatea protejată pentru a nu mai avea parte de atacuri din partea acoliților lui Coldea.

Cătălin Cîrstoiu pare să-și fi pierdut susținerea PSD și PNL / Foto: Inquam Photos Exclusiv
Anca Alexandrescu: „Cîrstoiu nu va mai fi candidatul Coaliției”. Ce PERSONAJ scoate Alianța din mânecă pentru Capitală
Realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel a declarat că medicul Cătălin Cîrstoiu nu va mai fi candidatul coaliției PSD-PNL pentru alegerile la Primăria București. Totodată, Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a declarat pentru Realitatea Plus că „nu mai zice nu” unei eventuale propuneri din partea celor două partide.

Cîrstoiu: „Nu mă retrag nici dacă-mi cere dl Ciolacu. Uneori nu mă simt chiar susținut”
Cîrstoiu: „Nu mă retrag nici dacă-mi cere dl Ciolacu. Uneori nu mă simt chiar susținut”
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat, joi, că nu se va retrage din cursa electorală nici dacă îi va cere acest lucru liderul PSD, Marcel Ciolacu. Și asta deoarece „nu eu am fost cel care a căutat un candidat la Capitală și a ajuns la varianta Cătălin Cîrstoiu”.

Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni! Analistul politic are susținerea grupului de gândire Gold
Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni! Analistul politic are susținerea Clubului de gândire Gold
Este informația momentului: Conform unor surse, analistul politic Cozmin Gușă va candida ca independent la Cotroceni. Acesta are susținerea clubului de presă Gold. 

Social

Foto arhivă
Nici marijuana nu mai e ce-a fost odată, în România: „Este stropită cu pesticide, insecticide, otravă de şobolani”
Marijuana din România nu este ca cea din Olanda, susține un medic. La noi, plantele pot fi stropite cu insecticide, pesticide sau chiar otravă de șobolani care provoacă tulburări neuronale grave.

Pensionarii au scăpat, în aprilie. Greva poștașilor nu le-a afectat veniturile
Pensionarii au scăpat, în aprilie. Greva poștașilor nu le-a afectat veniturile
Poșta Română spune că toate pensiile au fost livrate până la jumătatea lunii aprilie și că greva poștașilor nu a afectat distribuirea banilor pentru seniorii României.

Decalajul social este considerat un indicator la fel de relevant ca și gradul de sărăcie
Prăpastie între românii "bogați" și cei "săraci". Un român înstărit câștigă de 5 ori mai mult decât unul sărman
România este una dintre țările Uniunii Europene cu cel mai mare decalaj între veniturile mari şi cele mici ale populației. Doar Bulgaria are un coeficient mai mare, în timp ce alte două state exsovietice se află la egalitate, arată cele mia noi date Eurostat.

Daniel Baluta
Sectorul 4 al Municipiului București a adus Secția 26 de Poliție în Mall Grand Arena. Daniel Băluță: "Realizăm o premieră în România"
Pentru siguranța cetățenilor, Sectorul 4 al Municipiului București  a adus Secția 26 de Poliție în Mall Grand Arena. În aceeași incintă va funcționa și primul centru de consiliere și informare antidrog din Sectorul 4, destinat adolescenților.

Local

Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
Tragedie în Olt! Un băiat, de trei ani, a murit după ce o poartă a căzut peste el
O tragedie a lovit localitatea Mărunței, județul Olt. Marți, un copil de doar trei ani a murit după ce o poartă de acces s-a prăbușit peste el. Incidentul a stârnit consternare și durere profundă atât în rândul familiei minorului, cât și în rândul vecinilor.

Evrei deportați, pe malul Nistrului: foto Memorialul Holocaustului, Ierusalim  Exclusiv
Veste bună pentru cei peste 200.000 de urmași ai persoanelor persecutate care sunt amânați cu plata drepturilor prin legea 154/2021. Ce promite Marcel Boloș?
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, le dă o veste bună urmașilor persoanelor persecutate politic sau deportate, ale căror drepturi acordate de legea 154/2021 sunt amânate la plată pentru al treilea an la rând. Boloș a anunțat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că dacă încasările ANAF sunt la nivel estimat, așa cum s-a întâmplat în primele două luni, va propune punerea în plată la prima rectificare bugetară. 

Formația U2 în concert (Profimedia)
Bono si U2, mesaj de susținere pentru Israel: "Nu ne pot răpi mândria!" - VIDEO
Bono, solistul legendarei formații U2, a transmis un mesaj emoționant după masacrul comis de teroriștii Hamas în Israel. Cunoscut drept un susținător înfocat al drepturilor omului, muzicianul irlandez a dedicat "copiilor minunați" care au pierdit în deșert piesa "Pride", un omagiu adus marelui militant de culoare Martin Luther King.

Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița
Tânăr de 20 de ani, reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani, la Ialomița. Băiatul a fost reținut după ce a sechestrat și abuzat sexual o fată de 15 ani. Pe numele agresorului a fost emis și un ordin de protecție.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Unii nativi vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Unii nativi vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024 spune că Taurii vor atrage atenția asupra lor, chiar dacă nu își doresc neapărat acest lucru. Oamenii vor fi pur și simplu atrași de ei și vor vrea să le fie în preajmă pentru a afla cât mai multe de la ei.

Mesajul special pe care îl transmit lăcrămioarele. Foto/Profimedia
Mesajul special pe care îl transmit lăcrămioarele. Cu ce este asociată această floare
Lăcrămioara este o floare cu o semnificație puternică. Pentru mulți, lăcrămioarele aduc bucurie și reprezintă un mesaj de încurajare.

Ciucă nu se sperie dacă medicul Cîrstoiu e scos din joc. Foto/Inquam
PNL vrea propriul candidat, dacă medicul Cîrstoiu cade. Ciucă: „Avem planul B, avem și planul C”
Iminenta debarcare a lui Cătălin Cîrstoiu nu-l sperie pe liderul PNL, care spune că partidul are și planul B și planul C la îndemână.

Nicolae Ciucă: „Marcel Ciolacu mi-a spus că i-a transmis din nou lui Cîrstoiu să prezinte clarificări la acuzații”
Nicolae Ciucă: „Marcel Ciolacu mi-a spus că i-a transmis din nou lui Cîrstoiu să prezinte clarificări la acuzații”
Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că liderul PSD - Marcel Ciolacu i-a spus din nou lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul Coaliției la Primăria Capitalei, să planifice o conferință de presă pentru clarificarea acuzațiilor de incompatibilitate.



Vezi emisiunile Realitatea Plus