Gardian de la Penitenciarul Poarta Albă, reținut după ce a luat mită de la un deținut

penitenciar
penitenciar

Un agent de la Penitenciarul Poarta Albă a fost reţinut, astăzi, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată de la un deținut. Printre bunurile pretinse şi primite se n umără bani, haine şi pantofi, a informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, citat de realitateadeconstanta.net.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Iluzie optică pentru cei cu mintea brici. Unde sunt ochelarii de vedere? Puţini îi găsesc

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Klaus Iohannis a promulgat o nouă lege. Ce trebuie să ştie românii

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Restricţii de trafic în Capitală, în acest weekend, pentru desfăşurarea mai multor evenimente

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Restricţii de trafic în Capitală, în acest weekend, pentru desfăşurarea mai multor evenimente

Actual

Cod galben de instabilitate
Cod galben ANM. Se strică vremea, mai multe regiuni din țară vor avea parte de instabilitatea atmosferică accentuată. Cât ține episodul
Meteorologii anunţă, marţi, cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, până joi dimineaţă, în mai bine de jumătate din ţară. Vor cădea cantităţi importante de precipitaţii, iar vântul va sufla şi cu 70 de kilometri la oră.

Continuă revolta pentru salarii! Angajații Guvernului nu vor să renunțe la GREVA japoneză
Continuă revolta pentru salarii! Angajații Guvernului nu vor să renunțe la GREVA japoneză
Continuă revolta pentru salarii! Angajații Guvernului nu vor să renunțe la greva japoneză până când salariile nu le sunt majorate cu 30 la sută. Asta, în timp ce premierul Marcel Ciolacu a plecat în Turcia, acolo unde va negocia cu președintele turc, printre altele, și proiecte în energie, transporturi sau agricultură. Revoltă este și în alte instituții importante din țară. Între timp, sindicaliștii din mediul privat vor avea miercuri ultimele discuții cu Guvernul pe salariul minim. 

Profesor și paznic DGASPC, arestați după ce ar fi violat 7 copii! Caz cutremurător în Mehedinți/ Arhivă foto
Profesor și paznic DGASPC, arestați după ce ar fi violat 7 copii! Caz cutremurător în Mehedinți
Caz înfiorător în Mehedinți, acolo unde un profesor și un paznic al DGASPC au abuzat sexual ani la rând cel puțin 7 minori. Cei doi bărbați au fost arestați după ce i-au violat în apartamentele acestora. Indivizii îi convingeau să întrețină relații sexuale cu aceștia în schimbul unor sume de bani. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-au produs ororile. Vă avertizăm că urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional! 

Un șarpe de aproximativ un metru, descoperit în scara unui bloc din Târgu Jiu. Locatarii au trecut prin momente de panică/ Captură foto
Un șarpe de aproximativ un metru, descoperit în scara unui bloc din Târgu Jiu. Locatarii au trecut prin momente de panică
Un incident halucinant a avut loc în Târgu Jiu. Un șarpe de aproximativ un metru a fost descoperit în scara unui bloc. 

Social

Mesaj RO-Alert
Urs pe străzile din Sinaia. Populația a fost avertizată prin RO-Alert
Un urs pune pe jar autoritățile din Sinaia. A fost emis mesaj RO-Alert.

Aglomerație mare la metrou, marți dimineață, în urma unei defecțiuni/ Foto: Realitatea.Net
Aglomerație mare la metrou, marți dimineață, în urma unei defecțiuni. Trenurile pe magistrala M2 au circulat la intervalul de 6 minute
Aglomerație mare la metrou, marți dimineață, în urma unei defecțiuni apărute în sistemul de automatizare a traficului. Din această cauză, trenurile pe Magistrala 2 Berceni-Tudor Arghezi au circulat la intervale de 6 minute. Începând cu ora 9:40, circulația a fost reluată conform graficului, anunță Metrorex. 

Val de intoxicații cu ciuperci otrăvitoare! Urgențele spitalelor sunt pline: legumele consumate de români au suferit mutații/ Arhivă foto
Val de intoxicații cu ciuperci otrăvitoare! Urgențele spitalelor sunt pline: legumele consumate de români au suferit mutații
Alertă uriașă în spitalele din țară. Tot mai multe persoane au ajuns în stare gravă la urgențe după ce au consumat ciuperci otrăvitoare. Medicii trag un semnal de alarmă ca alimentele să fie cumpărate doar din locuri autorizate sanitar și din culturi verificate, pentru că altfel își pun viața în pericol. Cu cât simptomele apar mai rapid, cu atât intoxicația este mai gravă și poate duce chiar la deces. 

Tupeu pe bani publici! Șeful Romarm a plecat în Serbia cu avionul și și-a pus șoferul din România să îl aștepte acolo/ Foto: Facebook
Tupeu pe bani publici! Șeful Romarm a plecat în Serbia cu avionul și și-a pus șoferul din România să îl aștepte acolo
Tupeu și lux pe bani publici. Emanuel Ioana, șeful Romarm, cheltuie după bunul plac pentru deplasări. Acesta a plecat în delegație în Serbia cu avionul, dar și-a trimis șoferul să-l aștepte cu mașina de serviciu pe aeroportul din Belgrad. 

Local

Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
Moni a avut parte de un destin cumplit la doar 17 ani. Tânăra a murit într-un tragic accident rutier
O tragedie fără margini a avut loc la Timișoara, după ce o tânără de doar 17 ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit. Moni, așa cum îi spuneau prietenii, se afla într-o mașină alături de un prieten de 19 ani, care tocmai obținuse permisul și primise recent mașina cadou de la părinți.

Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta animalele de companie
Cimitirul animalelor din România. Unde se pot înmormânta prietenii blănoși
Cei care au avut o relație specială cu animalele lor de companie știu că pierderea acestora poate fi la fel de devastatoare ca și pierderea unei persoane dragi. În România, există un loc special în care oamenii își pot conduce animalele pe ultimul drum și pot să le comemoreze într-un mod unic și plin de respect.

Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea
Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea. Ana Maria a fost abuzată sexual, deși era însărcinată în 7 luni
Apar detalii înfiorătoare în cazul tinerei gravide care a fost ucisă cu bestialitate de un polițist în Republica Moldova. Mama fetei rupe tăcerea și face dezvăluiri șocante. Se pare că Ana Maria ar fi fost violată de călăul ei care a supus-o la chinuri groaznice. Mai mult, familia bănuiește că bărbatul ar fi avut o legătură și cu iubitul Anei și că aceștia ar fi lucrat împreună la penitenciar. 

Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală
Mai multe lucrări din Târgu Jiu sunt făcute în batjocură electorală. Imagini revoltătoare
Oamenii din Târgu Jiu sunt revoltați și acuză că mai multe lucrări din acest municipiu au fost făcute în batjocură. Recent, străzile orașului au fost asfaltate, însă la scurt timp după reabilitări au apărut denivelări pe șosea. 

Ultimele stiri

Relația între două persoane cu aceeași zodie: este sau nu funcțională? Astrele au răspunsul/ Foto: Profimedia
Relația între două persoane cu aceeași zodie: este sau nu funcțională? Astrele au răspunsul
Îți place de cineva care este născut în aceeași zodie ca și tine? Află ce șanse sunt ca relația voastră să funcționeze!

Care sunt cele mai norocoase zile în această vară pentru fiecare zodie. Ce arată astrele
Care sunt cele mai norocoase zile în această vară pentru fiecare zodie. Ce arată astrele
Aventura este tot mai aproape pentru nativii din zodiac. Află care sunt cele mai norocoase zile în această vară pentru fiecare zodie și vezi cum să te pregătești pentru propria poveste. Astrele arată că perioada imediat următoare este intensă pentru fiecare în parte.

Masina de gunoi
Mașină de gunoi scăpată de sub control, în Mureș. Șoferul este în comă după ce a fost strivit
Un șofer a fost strivit de mașina de gunoi. El s-a dat jos din utilaj și a uitat să tragă frâna de mână.

Marcel Ciolacu / Foto: Inquam Photos
Ce mesaj le-a transmis românilor premierul Marcel Ciolacu de Sfinții Împărați Constantin și Elena
Premierul Marcel Ciolacu a transmis, marți, un mesaj românilor, cu prilejul sărbătoririi Sfinților Împărați Constantin și Elena. 



Vezi emisiunile Realitatea Plus